În 1961 a fost găsită plutind în derivă în apele oceanului, era singură de zile întregi, halucina. De atunci nu a zis ce a pățit, abia 50 de ani mai târziu a dezvăluit adevărul. Ce i se întâmplase e cu adevărat îngrozitor, cazul ei e celebru acum, uite de ce

By
loading...

În 1961, un om care se plimba cu barca a zărit în jurul insulei Bahamas ceva incredibil, o fetiță, aproape moartă, plutind pe apele oceanului pe o mică bucată de lemn. Deci cum s-a putut întâmpla ca Terry Jo Duperrault, care pe atunci avea doar 11 ani, să ajungă să plutească singură pe ocean? Povestea ei vă va șoca și vă va uimi în egală măsură.

Vizita lui Terry în acea parte a lumii trebuia să fie călătoria vieții pentru familia ei. De fapt, dr. Arthur Duperrault, un oftalmolog de 41 de ani, și soția sa, Jean (38 de ani), strânseseră bani pentru această călătorie de ani de zile.

Și desigur că voiau să își ia și copii, Pe Brian, care avea 14 ani, Terry Jo (11) și pe Renee (7 ani), iar călătoria trebuia să fie una pe care nu o vor uita niciodată. Așa că au închiriat o barcă uriașă pentru a-i duce într-o vacanță de o săptămână în care aveau de gând să exploreze insulele din Bahamas.

Pe data de 8 noiembrie 1961, vasul a acostat în siguranță, căpitanul era un anume Julian Harvey, care-și adusese și soția, Mary. Timp de 4 zile vacanța a decurs exact așa cum o plănuiseră, distracție pură și perisaje de neuitat.

De fapt, nimeni nu a bănuit nimic atunci când, pe data de 12 noiembrie, mica Terry Jo a decis să meargă să doarmă foarte devreme. Totuși, ea a fost trezită în acea noapte de șipetele fratelui meu și a știut imediat că ceva nu era în ordine: ,,Am fost trezită de urletele fratelui meu care repeta TATI, AJUTĂ-MĂ!”. Terry a povestit abia 50 de ani mai târziu: ,,Era tipul acela de țipăt care te făcea să știi sigur că ceva oribil se întâmplă”.

loading...

Iată ce se întâmplase: Harvey, un pilot militar de 44 de ani, avea un trecut tulbure. El a ales acea noapte pentru a-și ucide soția cu care se căsătorise de doar 4 luni. Motivul? Îi făcuse o asigurare de viață și voia banii, avea de gând să o declare ,,pierdută pe mare”.

Totuși, lucrurile nu au decurs conform planului, Dr. Duperrault a văzut ce se petrecea, a intervenit, dar a fost ucis și el. Apoi, disperat fiindcă nu voia martori, a măcelărit întreaga familie. Numai Terry a scăpat fiindcă se culcase devreme în cabina de dedesubt.

Terry, trezită, și-a văzut familia într-o baltă de sânge, și a mers la căpitan pentru a-l întreba ce se întâmplase, dar Harvey a împins-o pe Terry sub punte, nu după mult timp vasul începuse să ia apă. Apoi criminalul a scufundat vasul, credea că astfel Terry va muri și ea.

loading...

Dar când și-a dat seama că ar putea să supraviețuiască, a luat un cuțit și a mers după ea, dar fata a reușit să iasă și să înoate. A găsit o bucată de lemn, s-a legat de ea, și a început să plutească în derivă, așa a stat 3 zile la rând, ea povestește că își pierduse orice speranță și că începuse să halucineze.

Criminalul ei era în libertate, iar rudele au sfătuit-o să nu mai vorbească despre ce i s-a întâmplat niciodată. Asta a și făcut timp de 50 de ani: ,,Mereu am crezut că am fost salvată dintr-un motiv anume, dar mi-a luat 50 de ani pentru a dobândi puterea de a da altora speranță cu povestea mea”, spune Terry. Acum femeia a și scris o carte despre experiența ei:

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News