In ce hal am ajuns. Un roman a cumparat o caserola de capsuni de la supermarket, dar nu i-a venit sa creada cand a vazut suma de pe bonul fiscal. Enorm! Explicatia casieritei te lasa masca!

By
loading...
   Tot mai multi romani au remarcat in ultimul timp o noua practica in randul marilor supermarketuri: la raft, produsul are afisat un pret, iar in momentul in care trece pe la casa de marcat, obiectul are altul, mai mare.

O femeie ne-a dezvaluit ca se afla impreuna cu sotul ei la cumparaturi si a vrut sa cumpere o casoleta cu capsuni. Zis si facut! Au terminat cumparaturile si s-au indrepatat catre casele de marcat. In timpul in care au asteptat la coada sa plateasca produsele, aceasta s-a uitat in cosul cu cumparaturi si si-a facut o idee ce suma ar avea de plata.

Marea surpriza urma sa vina abia dupa ce i-au fost scanate toate produsele si i-a fost ceruta suma de 450 Ron. A inceput o discutie foarte aprinsa cu casierul, care tot insista sa i se plateasca acea suma, ulterior clientul ar fi putut sa o recupereze de la serviciul Relatii Clienti, daca intr-adevar era o neregula.

   „Am fost foarte suprinsa cand casierul mi-a cerut suma de 450 Ron, chiar eu ma uitasem in mare in cosul cu cumparaturi si estimasem o suma de maxim 300 Ron, nestiind exact pretul fiecarui produs. Cand am insistat sa imi dea bonul fiscal sa vad ce este in neregula si de ce trebuie sa achit 450 Ron, alte persoane de la coada au inceput sa spuna ca au avut aceleasi probleme tot la acest supermarket. O doamna mi-a povestit ca ii aparuse pe bon pretul de 70 Ron pentru o cutie cu lapte, iar explicatia primita din partea supermarketului a fost ca erau 10 cutii pe acelasi cod de bare. Ca si in cazul meu, erau trecute 50 de casolete cu capsuni pe un singur cod de bare. Ma intreb daca acelasi lucru mi s-a intamplat si la alte produse, dar nu mi-am dat seama pentru ca aveam foarte multe produse in cos.”

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News