În ziua nunții, mireasa s-a ales cu cel mai urât machiaj din lume și a regretat fiecare fotografie pe care a făcut-o. Așa arăta înainte la eveniment, dar uite cât de frumoasă e acum! Diferențele sunt de la cer la pământ!

By
loading...

Dacă te-ai căsătorit deja, probabil că știi că unele fotografii de nuntă nu ies deloc bine și că, dacă nu este un fotograf extrem de bun, albumul foto poate fi un adevărat fiasco. Așa s-a întâmplat și în cazul cuplului de mai jos, care a primit o a doua șansă.

Pentru cele mai multe persoane, nunta este o zi extrem de specială și unică. Trebuie atent planificată, pentru a ieși perfect, iar mirii trebuie să se asigure că toate serviciile vor fi impecabile. De la furnizorii de flori, de mâncare și cameraman, toți trebuie să vină cu cele mai bune produse. Însă, în cazul fotografilor, aceștia trebuie să îi ajute pe miri în timpul ședinței foto, căci vor rămâne cu acele fotografii pentru întreaga viață.

Sunt momente în care mirele sau mireasa întârzie la ceremonie, fata care ține florile refuză să meargă spre altar, ori machiajul iese extrem de prost și fotografiile, de asemenea.

Darika Klinkuhlab din Chai Nat, Thailand, abia aștepta să se căsătorească cu iubitul său. Un magazin de produse pentru mireasă abia se deschisese lângă casa ei și s-a gândit că este locul perfect pentru a merge să se machieze în ziua cea mare, mai ales că locul unde mergea de obicei era mai departe de casă.

Însă, Darika a avut parte de un machiaj complet nereușit pentru ziua nunții. Nuanța fondului de ten a fost una nepotrivită, la fel ca și machiajul ochilor. Chiar dacă a înțeles că machiajul este un eșec, tânăra nu mai avea ce face, deoarece se apropia ora la care trebuia să se căsătorească.

După ce evenimentul s-a terminat, aceasta a scris pe o pagină de socializare și le-a avertizat pe viitoarele mirese să aibă grijă unde își fac machiajul pentru a nu avea parte de aceeași experiență neplăcută.


Povestea sa a ajuns virală, iar un fotograf profesionist de nuntă a contactat-o pe Darika și i-a oferit o ședință foto gratuită.

Tânăra a fost de data aceasta machiată de cu makeup artist profesionist, iar noile fotografii de nuntă au fost un real succes.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News