În ziua nunții mirele era cel mai fericit om din lume dar mireasa aproape plângea pentru că știa că se distruge. De ce a acceptat femeia să se căsătorească, uite ce poveste dureroasă a obligat-o să spună ,,Da” în fața altarului

By
loading...

O poveste cumplită a dus la o nuntă din obligație, iată ce s-a întâmplat între cei doi miri.

Totul s-a petrecut în Tadjikistan, aici un profesor a scris o poezie pentru președintele tadjic, și de aceea șefului statului a decis să-i mulțumească organizându-i nunta, doar că exista o mică problemă, poetul nu avea logodnică. Cu o lună în urmă, Saidsho Asrorov, în vârstă de 23 de ani, nici măcar nu se gândea să se căsătorească, conform realitatea.net.

Mirele în devenire era profesor într-o zonă rurală din regiunea Tadjic, însă după întâlnirea lui cu președintele Emomali Rahmon, totul s-a schimbat pentru el în bine…

Pe data de 16 august președintele a venit într-o vizită de lucru în satul Zargar, iar în timpul acestei întâlniri oficiale cu activiștii, profesorul Asrorov a venit la microfon și a declarat că e extrem de fericit să îl vadă pe șeful țării.

Asrorov a declarat: „Eu, în calitate de tânăr profesor, sunt cea mai fericită persoană, pentru că am onoarea de a vorbi în picioare în fața ta, dragă conducător al națiunii”. După aceste cuvinte, profesorul a citit în onoarea conducătorului, poemele pe care le scrisese chiar el. Întâlnirea a fost difuzată la toate televiziunile din Tadjikistan și toată țara a aflat despre profesor.

Ciudat este că, după ce a ascultat toate versurile care îi erau închinate, Emomali Rahmon, președintele, a cerut profesorului să se căsătorească. Ba mai mult, a instruit autoritățile raionului să-i găsească rapid o soție și, conform instrucțiunilor liderului iubit, l-au căsătorit imediat cu o asistentă medicală care nu prea a avut mare lucru de spus în această privință… Însă mireasa a reușit să pună o singură condiție mirelui: voia ca după nuntă să fie lăsată să lucreze în continuare.

Nunta a avut loc peste 10 zile după discursul lui Asrorov în fața președintelui, pe 27 august.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News