Incendiu în București! Un bloc și 8 mașini au fost cuprinse de flăcări! De la ce a pornit totul

By
loading...

Opt masini au fost incendiate noaptea trecuta in Bucuresti pe  strazi invencinate, dar si un bloc din apropiere.

Alarma s-a dat la miezul noptii. Prima masina incendiata a fost pe strada Galaction. Pana a fost anuntat incendiul, aceasta se pare ca a explodat, conform declaratiei paznicului gradinitei de vis-a-vis, si s-a extins la inca 2 masini. „Azi noapte la ora 2.00, o flacara puternica, o bubuitura puternica, de la o roata. Cu flacara, a incendiat masina din mijloc si de la aceea s-a intins si la celelalte masini”, a povestit paznicul.

 

 

Politistii aflati la fata locului au luat filmarile de la cateva camere video aflate la casele din vecinatatea locului faptei, dar inca nu le-au facut publice.

Urmatoarea masina care a ars integral la interval de cateva minute a fost pe strada Nicolae Ionescu. Flacarile s-au extins si au avariat partial si un autoturism din apropierea cel ars complet. Conform declaratiei persoanei care a sunat la 112 si a anuntat incidentul, a fost vorba iar despre o explozie. ” S-a auzit o bubuitura. Si cand am scos capul pe fereastra, masina era deja in flacari. Am iesit afara, am sunat la 112. Am folosit si noi vreo sapte stingatoare din astea mici, pentru masini, dar nu au ajutat la nimic”, povesteste un martor ocular.

loading...

 

 

 

loading...

Seria masinilor incendiate pare sa nu se opreasca, la scurt timp a mai fost raportat un incident asemanantor cu cele 2. Inca doua masini au fost avariate aproape complet pe strada Petru Rares, in apropierea pasajului Basarab.

Zeci de pompieri au fost mobilizati sambata noapte in Bucuresti pentru a stinge incendiile si a nu risca sa se extinda.

Am gasit cateva similitudini care ne conduc la ipoteza ca e vorba de un incendiu provocat. Indicii in ceea ce priveste initierea incendiului, ma refer aici la materialele combustibile pe care le-am gasit langa autoturisme si care ar fi putut fi sursa de initiere a incendiului. O alta similitudine, modul de manifestare a incendiului, ipoteze care ne conduc catre aceasta concluzie”, a declarat Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU București.

 

loading...

 

 

Cand credeau ca au incheiat cu incendiile, a fost anuntat inca unul, de data aceasta la un bloc din apropiere. ”Putin dupa ora 23, s-a auzit alarma de la magazinul din spatele blocului, apoi sirene de politie si de pompieri. Am coborat cu mai multi vecini sa vedem despre ce e vorba. Era un foc aprins in spatele magazinului, care a urcat pana la etajul unu si apoi pana la etajul doi. A luat amploare, apoi pompierii au incercat sa il stinga. Se pare ca cineva a incercat sa incendieze mai multe gunoaie si resturi care erau in spate”, a declarat un locatar al blocului incendiat.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News