Incredibil! Erau casatoriti de 35 de ani, aveau si noua copii, dar abia acum el a aflat secretul pe care sotia sa i l-a ascuns toata viata

By
loading...

Aparent avea o viata normala, alaturi de sotia sa si cei noua copii, dar lucrurile s-au schimbat brusc pentru un barbat din Maroc in momentul in care a fost nevoit sa isi faca niste analize mai amanuntite.

Fara a avea probleme grave de sanatate, acesta a mers la doctor pentru un control de rutina, dar mare i-a fost mirarea sa afle ca era steril de mai bine de 50 de ani. Functionar in domeniul invatamantului din orasul Sidi Slimane, din Maroc, a fost casatorit timp de 35 de ani cu sotia sa, cu care avea si 9 copii.

Pentru ca i se parea imposibil primul diagnostic si nu ii venea sa creada  ce i-a spus primul medic, a inceput sa faca programari la mai multi medici de specialitate. Din pacate pentru el, raspunsul tuturor a fost acelasi. Medicii au constatat ca barbatul avea un chist pe unul dintre organele sexuale si ii era practic imposibil sa poate face vreodata un copil, fiind steril.

Avand in posesie toate documentele care atestau faptul ca este steril, barbatul si-a dat sotia in judecata, dorindu-si sa divorteze, dar si renuntarea din propria initiativa la drepturile parintesti.

Avand in vedere ca aceste lucruri s-au intamplat intr-un oras din Maroc, femeia risca inchisoarea, adulterul fiind pedepsit penal.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News