Incredibil! Nu o sa-ti vina sa crezi pe ce au cheltuit Reghe si Anamaria Prodan 30.000 de euro

By
loading...

Artistii, pe langa talentul lor pun in balanta si imagine pe care o afiseaza. Nu este de mirare astfel ce sume astronomice pot cheltui pentru a se apropia de perfectiune, iar dantura este pe primul loc. Astfel, Anamaria Prodan, Laurentiu Reghecampf, Connect-R, Stefan Stan, Oana Radu si Codin Maticiuc s-au imprietenit rapid cu medicii stomatologi care le-au imbracat dintii cu fatete de peste 50.000 de euro.

Daca inainte erau nemultumiti cu dantura lor, aveau dintii strambi, patati si inestetici si zambeau timid, acum vedetele autohtone rad cu gura pana la urechi dupa ce au apelat la cea mai moderna tehnica in materie de stomatologie.

Anamaria prodat e printre primele vedete care a apelat la aceasta tehnica de infrumusetare. Ea nu avea probleme grave insa isi dorea un zambet fermecator.”Voiam sa am dintii perfecti si un pic mai mari, pentru ca ai mei erau destul de micuti, asa ca l-am rugat pe doctorul yazan Aq sa ma ajute. Acum sunt foarte multumita”, a declarat Anamaria Prodan.

Pentru acest zambet stralucitor a cheltuie in jur de 15.00 de euro, dar banii nu sunt o problema pentru ea, asa ca si-a convins si sotul sa recurga la aceasta procedura, deci pretul s-a dublat. Mai exact 30.00 de euro, in bani romanesti peste un miliard de lei vechi. „Si Laurentiu este pacientul medicului, care intre timp ne-a devenit si prieten. Tot pentru fatete a optat si el si este foarte multumit” a mai spus impresara.

Si Connect-R face parte din categoria celor care nu a avut norocul sa aiba o dantura perfecta si a patimit pentru asta. „Sunt un curajos, eu chiar am invatat sa nu mai am teama de anestezie sau de freza dupa ce in ultima vreme mi-a tot tiuit in urechi. Am avut probleme si le-am rezolvat rapid cu acest tratament estetic de ultima generatie.”ne-a spus celebrul interpret care la randul sau a platit 15.000 de euro.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News