Incredibil! Tania Budi împlineşte vărsta de 51 de ani şi arată ca la 20!

By
loading...

Tania Budi, fosta crainica Tv, implineste astazi frumoasa varsta de 51 de ani. Timpul a fost insa bland cu ea, deoarece a ramas la fel de frumoasa ca in tinerete.

Tania marturiseste ca munca o tine ocupata si ca ei ii place acest lucru. Ea incearca sa consume cat mai putine alimente nesanatoase pentru a se putea intretine si pentru a avea fizicul pe care si-l doreste. De asemenea are mare grija prin alimentatie si de sanatatea ei si frecventeaza des si sala de sport.

„Munca ma tine in form. Imi place sa fiu ocupata. Uneori mi se face pofta sa mananc lucruri interzise precum tocatură, prajeli, sarmale, insa am grija sa nu fac din asta un obicei. E important sa te gandesti ca nu trebuie sa consumi alimente despre care stii ca iti dauneaza in primul rand din punct de vedere al sanatatii, apoi din punct de vedere al aspectului fizic”, a declarat Tania, care adesea merge si la sala de sport, pentru a-si mentine silueta de viespe.

Frumusetea i-a adus fostei prezentatoare tv foarte multi pretendenti la inima ei, printre acestia numarandu-se chiar si nume grele din lumea showbiz-ului precum Dan Bittman, Catalin Botezatu, cu care a reusit chiar sa ramana in relatii amicale, dar si cu Lucian Viziru, de care a reusit sa bifeze o despartire cu scantei care a rasunat in presa. Acumm ea traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Marin Burcea, caporal in Legiunea Straina. Ei doi au o relatie a distanta, deoarece el locuieste in Franta.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News