Uimitoare schimbare a Cleopatrei Stratan! Are 15 ani si 1.8m inaltime! Pozele cu care i-a lasat pe toti mască! Este de nerecunoscut

By
loading...

Cleopatra Stratan a fost cu adevarat un fenomen in urma cu mai bine de 10 ani. Acum, fiica artistului Pavel Stratan este de nerecunoscut!

Si-a inceput cariera muzicala alaturi de tatal ei. Cand artistul se pregatea sa isi lanseze cel de-al treilea album, mergea destul de des la studio si s-a hotarat intr-o zi sa o ia si pe fiica sa. De aici a pornit toata povestea! Pavel Stratan trebuia sa inregistreze piesa „Mama”, iar Cleopatra s-a oferit sa o cante si ea, impreuna cu tatal sau.

La cateva luni, cand si-a lansat oficial cel de-al treilea album, Pavel Stratan, a invitat-o si pe fiica sa. Vocea Cleopatrei i-a surprins pe spectatori, care nu se mai opreau din aplaudat. De aici pana la primul album al Cleopatrei nu a fost decat un pas. Si s-a dovedit a fi un real succes, pentru ca s-a ales cu 6 recorduri mondiale: „Cel mai tanar artist care a lansat un album de succes”, „Cel mai tanar interpret care a sustinut un concert live de 2 ore in fata unui public numeros”, „Cel mai bine platit artist care a primit 10.000 de euro pentru o singura piesa”, ” Cel mai tanar interpret care a primit 3 premii MTV”, „Cel mai tanar interpret care a avut un hit no.1 la nivel national” si „Cel mai tanar cantaret de succes”.

De curand, Pavel Stratan a publicat pe Facebook poze cu fiica sa – transformarea este incredibila! Pavel Stratan dezvaluie ca adesea lumea nu o recunoaste pe strada si o confunda cu sotia sa, spre amuzamentul fiicei sale.

Eu sunt la şcoală acum. Eu mă văd tot în muzică. Sunt clasa a IX-a. Sunt la şcoală în Chişinău. (…) Am 1,80 înălţime. Nu am iubit

a spus Cleopatra Stratan

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News