Îngrijitorii de la adăpost au început să audă tot felul de zgomote ciudate din cușca acestui câine, așa că s-au dus să vadă ce are. Când s-au apropiat și au văzut ce face animalul acolo, au izbucnit imediat în lacrimi!

By
loading...

Să fii abandonat este un lucru dureros pentru orice ființă de pe Pământ. Chiar dacă e greu de crezut, animalele sunt la fel de sensibile. Așa s-a întâmplat și în cazul de față, cu acest câine care a fost abandonat de oamenii pe care îi iubește și de care și-a petrecut cel mai mult timp.

Personalul unui adăpost care se ocupă cu îngrijirea animalelor a auzit într-o zi niște zgomote tare ciudate din cușca unui câine. Au mers mai aproape ca să vadă ce se întâmplă acolo. Când au ajuns în fața cuștii, animalul plângea după foștii lui stăpâni, care l-au lăsat la adăpost.

Impresionați de starea în care se află bietul animal, îngrijitorii au decis să facă un filmuleț pentru a-l arăta și altor stăpâni ca să vadă cum reacționează animalele lor de companie atunci când sunt date uitării.

Din fericire, după scurt timp de la acest episod, patrupedul și-a găsit noi stăpâni care îi oferă toată atenția și dragostea de care are nevoie.

Iată filmulețul emoționant cu câinele abandonat! Îți dau lacrimile!

6-years-old dog is crying

Wish he is healthy and happy in his new home 😭❤️

Posted by Now I've Seen Everything on 15 Februarie 2018

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News