Iti doresti o afacere de succes in mediul online? Dorian Popa are cateva sfaturi utile pe care le poate urma oricine!

By
loading...

Dorian Popa le-a venit in ajutor fanilor sai si a persoanelor care isi doresc sa isi faca o cariera dintr-o pasiune pentru mediul online. Vedeta le-a impartasit oamenilor care il urmaresc sfaturi foarte utile ce ii pot ajuta foarte mult.

Dorian le recomanda fanilor sa se promoveze gratuit pe anumite platforme, dar ca ei trebuie sa priveasca ideea de social media ca un busisness si nu ca pe o distractie. El declara ca foloseste doar Instagram si Youtube, dar ca sunt insa multe alte platforme utile.

Cand vine vorba de postari, artistul le sugereaza sa fie foarte atenti la ceea ce posteaza si sa o faca zilnic, la orele la care pot observa un flux crescut de oameni intrucat informatia promovata sa ajunga cat mai repede si la cat mai multe persoane.

Despre continut Dorian sustine ca ar trebui sa fie unul de calitate, care sa il distreze pe om, un continut care sa transmita emotie, sa ajunga la inima persoanei care urmareste postarea.

„Oameni buni, fratilor! Avem Instagram, avem Youtube si avem si multe alte platforme. Eu nu stau pe alte platforme, dar ele exista. Platforme care va ajuta sa va promovati, gratuit. Este foarte important ce faceti pe aceste platforme si daca concepeti ideea de social media, ca pe un business si nu ca pe o distractie. Instagram poate sa insemne o adevarata unealta de publicitate.

Fiti foarte atenti ce postati. Incercati sa postati zilnic. Incercati sa cautati zilele la care, pardon orele la care Instagramul vostru este pe un flux de oameni crescut si multi oameni sunt atenti la ceea ce voi postati.

Incercaţi ca atunci cand va apucati de Youtube, sa incercati sa livraţi content de calitate. Trebuie sa incerci sa ajungi la inima omului. Sa-l distrezi, sa-l faci sa se uite la tine, sa ia un sentiment de la tine, sa ia o emotie prin camera, prin vlogul tau, de la tine. Si daca reusiti si incercati sa aveti aceste coordonate, s-ar putea sa aveti surpriza ca foarte multi oameni sa va urmareasca. Ba mai mult, de ce nu, sa ajungeti si la contracte de publicitate”, a spus Dorian Popa, pentru Antena Stars.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News