Îți mai aduci aminte de „Mama Natură”? Vedeta este în culmea fericirii de când a aflat că este însărcinată!

By
loading...

Luni, Roxana Ionescu, cea supranumita „Mama Natura” datorita formelor sale mai mult decat generoase, a implinit frumoasa varsta de 34 de ani. Cu aceasta ocazie ea a primit din partea celor dragi numeroase cadouri, insa pe departe cel mai mare este bebelusul pe care il are in burtica. Dupa ce timp de cinci ani si-a testat limitele si a reusit prin iubire sa mentina relatia cu afaceristul Tinu Vidaicu facand naveta de la Bucuresti la Timisoara, in sfarsit Roxana este pregatita sa devina mamica.

La finalul acestei veri dupa cum a anuntat ea, prima asistenta de tlevizune din Romania va aduce pe lume un baietel. Vedeta este extrem de fericita, mai ales ca ea si cu iubitul ei isi doreau foarte tatre ca bebelusul din burtica sa fie baietel.

Fiind invitati in cadrul unui eveniment monden, cei doi viitori parinti, Roxana Ionescu si iubitul ei , omul de afaceri banatean Tinu Vidaicu au dat vestea cea mare. Roxana a fost de asemenea de curand ceruta de catre el si de sotie, asa ca nu ar fi de mirare ca in curand cei doi sa faca concomitent si nunta si botezul micutului lor. Tinu a anuntat marea veste cerandu-le ajutorul fanilor si celor prezenti la eveniment, rugandu-i sa ii ajute cu un nume de baietel. „Sa ne spuneti un nume de baietel”. Cei din jurul lor s-au bucurat foarte tare si i-au felicitat urandu-le numaid e bine.

„Va multumim mult de tot. Este un moment frumos pentru noi si vrem sa-l traim la maximum si multumim ca sunteti alaturi de noi”, a spus si viitoarea mamica aflata in culmea fericirii.

 

 

 

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News