Iulia Albu mesaj acid la adresa tinutei Oanei Roman: „Daca vrei sa fii roz si sa arati ca o briosa expandata…”

By
loading...

Iulia Albu este o stilista si critic de moda binecunoscuta in televiziunea romana. Ea este printre cei mai influenti fashion editori din tara noastra, avand o activitate publicistica foarte bogdata pentru numeroase reviste. Incepand cu anul 2016 ea a devenit jurata in cadrul emisiunii „Bravo ai Stil” difuzata pe Kanal D. In prezent are propria ei emisiune, singura de politie a modei din Romania numita „WOW sau BAU-BAU? Verdict Iulia Albu”, in cadrul emisiunii WOWBiz.

Iulia are si un blog pensonal unde, pe langa diverse alte articole, obisnuieste sa critice vestimentatiile unor vedete autohtone si nu numai. Asa cum ne-a obisnuit cu o umoristica taioasa si critica ea a atacat recent si tinuta Oanei Roman. Vedeta a sustinut ca oanei nu ii sta absolut deloc bine in roz pentru ca nu stie sa potriveasca piesele vestimentare, iar pe deasupra cizmele si geanta negre nu se potrivesc de nicio culoare cu rochia.

Stilista vestimentara sustine ca nu greutatea Oanei este problema, intrucat poti sa ai kilograme in plus, sa porti roz si totusi sa arati bine. Totul sta in alegerea unei tinute potrivite, ceea ce nu este cazul Oanei in perspectiva stilistei. Ea le recomanda femeilor sa intre pe blogul ei si sa citeasca anumite articole care le pot ajuta in alegerea unor tinute potrivite.

„Viata e roz si roz este si Oana cateodata, macar de-ar fi toata. Daca vrei sa fii roz si sa arati ca o briosa expandata… o poţi face indiferent ca ai 45 sau 145 de kilograme. Important este sa o faci bine. In niciun caz cu cizme negre lungi, geanta neagra, si machiaj si coafura de asistenta tv. Altora le iese chiar foarte bine…dar altele stiu cum sa o faca. Daca esti grasa si frumoasa… citeste pe iuliaalbu.com cum sa porti roz si albastru pentru o aparitie senzationala. Cred ca v-ati prins deja ca nu este cazul Oanei Roman… Nota: -∞”,a scris Iulia Albu despre Oana Roman pe blogul personal.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News