Iulia Albu nu mai jurizeaza “Bravo, ai Stil!” Iata la ce emisiune cunoscuta va prezenta vedeta o rubrica de fashion!

By
loading...

Jurata cea mai temuta din juriul emisiunii “Bravo, ai stil” difuzata pe Kanal D a parasit show-ul si toate proiectele cu postul turcesc. Pe data de 31 decembrie, in noaptea dintre ani, noul sezon al emisiunii de moda va debuta fara ea. La masa juratilor nu se va mai afla fosta sotie a designerului Mihai Albu. In schimb, vor critica tinutele concurentelor Maurice Munteanu, Catalin Botezatu si Raluca Badulescu.

La cumpana dintre ani, la ora 20:00, cel de-al cincelea sezon “Bravo ai stil” va intra in casele si in inimile romanilor cu o editie speciala, plina de stralucire si eleganta. Cea mai mare absent ape care o vor observa fanii in acest sezon va fi aceea a juratei Iulia Albu. Vedeta si-a incetat colaborarea pe toate proiectele cu postul turcesc dupa patru sezoane de emisie. Pe langa emisiunea de moda, ea avea o rubrica de fashion saptamanala unde analiza tinutele vedetelor, pe care o are acum la Pro Tv. Iulia a fost cooptata de mai bine de o luna la emisiunea “La Maruta”, difuzata pe postul Pro Tv, unde face ceaa ce stie mai bine, si anume sa comenteze constructive, dar in stilul sau ironic si usor agresiv, tinutele vedetelor care merg la anumite evenimente mondene.

„Iulia Albu si-a incetat colaborarea cu postul Kanal D din motive personale. Ea a refuzat sa semneze un nou contract cu patronii turci. Iulia este la fel de dedicata ca si pana acum profesiei sale, doar ca va face ce a facut pana acum la un alt post tv, iar rubrica de la Pro tv este ceea ce isi dorea”, au declarat surse din Pro Tv conform Click!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News