„Jaguarul” de la Exatlon, decizie radicala! Ce parere are despre oferta lui Vladimir de a se ocupa de nunta lui: „Nu am nevoie de nimic din partea lui, chiar n-am”

By
loading...

Ionut, poreclit si „Jaguarul”, a pierdut marele premiu in fata lui Vladimir Draghia. Acesta a izbucnit in plans cand a vorbit cu sotia sa Nella si ii cerea scuze ca nu poate sa ii ofere nunta mult visata si o casa.

Vazand reactia celor doi, Vladimir Draghia a facut un gest foarte frumos si s-a oferit sa ii plateasca el toate cheltuielile pentru nunta.

Cand s-a intors acasa, Ionut a facut mai multe Live-uri pe Facebook pentru a raspunde intrebarilor fanilor. Printre multitudinea de intrebari, a venit vorba si despre nunta si faptul ca Vladimir s-a oferit sa ii plateasca nunta. Jaguarul a raspuns clar si raspicat ca nu are nevoie de nimic de la si ca se poate descurca si singur: „Nu am nevoie de nimic din partea lui. Chiar n-am nevoie. Nu as accepta niciodata asa ceva din partea nimanui.” Viitoarea sa sotie a fost de partea lui Ionut si a completat: „Cu singuranta ne putem face si singuri nunta.”

Vazand ca felul in care a pus problema in Live-ul respectiv, lumea nu a empatizat cu el. Dupa valul de reactii negative la adresa sa, aceasta a incercat sa isi explice reactia: „Eram in direct (n.r. pe Facebook) si nu am vrut sa fiu prea nesimtit. Chiar nu am vrut sa fiu prea nesimtit, e un gest frumos, dar nu as accepta asa ceva. El a vrut sa para baiat bun”, a spus Ionut Sugacevschi.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News