Jardarmul acesta din București era în timpul liber când a auzit oameni strigând pe stradă și a văzut un tânăr care a sărit dintr-un autobuz după ce jefuise o femeie! Ce s-a întâmplat apoi, te lasă fără cuvinte, nimeni nu s-ar fi așteptat la una ca asta

By
loading...

Crâşmaru Albert este un tânăr jandarm din București, iar în urma gestului său pe care l-a făcut, după ce a prins un hoț de buzunare, a devenit celebru pe rețelele de socializare.

„Sublocotenentul Crâşmaru Albert, ofiţer din cadrul Jandarmeriei Capitalei, absolvent al Academiei de Poliţie în promoţia 2014, se afla în timpul liber, în Sectorul 4, pe strada Izvorul Rece.

I-au atras atenţia strigătele oamenilor din jur şi, uitându-se, a observat un tânăr sărind dintr-un autobuz. Acesta a sustras de la o femeie, aflată în mijlocul de transport, o sumă de bani şi a încercat să fugă. Jandarmul a pornit în urmărirea făptuitorului, care a încercat să îşi piardă urma într-o zonă greu accesibilă din imediata apropiere. A sărit un gard, dar a fost ajuns din urmă şi imobilizat, în timp ce striga către jandarm să nu-l atingă, pentru că „este infectat cu HIV”. Colegul nostru nu s-a lăsat intimidat şi l-a reţinut pe făptuitor până la sosirea sprijinului solicitat prin 112.

Banii, aproximativ 700 de lei, au fost aruncaţi pe timpul urmăririi şi, ulterior, au fost înapoiaţi femeii. Autorul, recidivist, a fost preluat de organele specializate şi au fost întocmite actele necesare începerii cercetărilor”, a anuntat pe pagina de Facebook Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News