Jojo sufera de o problema care o impiedica sa se bucure de vacante si sa isi indeplineasca visul

By
loading...

Jojo, pe numele sau real Catalina Alexandra Grama, cunoscuta in lumea actorilor si a cantaretilor, s-a facut remarcata inca de cand era o adolescenta si lupta pentru ceea ce si-a dorit, iar de atunci a avut succes pe plan profesional, si-a format o cariera de invidiat, in urma careia traieste o viata de frumoasa, isi permite sa se plimbe peste tot unde ii pofteste inima.

Jojo, a hotarat sa imparta cu fanii ei cea mai mare problema care nu ii da liniste si ii creeaza o stare de disconfort. In prezent, se afla in vacanta in strainatate, pentru o relaxare bine meritata, iar prin prisma acestui lucru si-a facut curaj sa scrie pe retelele de socializare.

Ii place mult sa calatoareasca peste tot in lumea, sa vada fiecare coltisor al lumii, sa mearga in tari exotice, la soare, la caldura, sa faca plaja si sa se bronzeze dar din pacate nu se poate bucura din plin aceste vacante fiindca sufera de rau de miscare.

Visatoare din fire, isi imagineaza cum ar fi viata ei, daca si-ar lua o casa pe apa si ar locui acolo, ii place mult aceasta idee, dar trebuie sa renunte la ea fiindca are rau de miscare, lucru care o impiedica sa isi traiasca viata.

loading...

Problema este atat de grava, incat i se face rau si cand este departe de apa si se uita pe telefon, ii se face rau doar cand da scroll. Din aceasta vacanta o sa ramana cu aminirile vizuale, aparatul cu care facea poze l-a stricat, a alunecat pe o stanca si l-a lovit de ea.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News