L-a văzut pe acest bebeluș stând singur pe stradă, urlând isteric! Când a observat ce era chiar în spatele fetiței a început și el să țipe după ajutor și a fugit în goană către ea! Uite ce s-a întâmplat

By
loading...

Un bărbat din Washington își tundea iarba din fața casei cu mașina atunci când a auzit niște urlete îngrozitoare venind din casa unui vecin de vizavi. Bărbatul s-a speriat și a fugit să vadă ce se întâmpla. Un bebeluș fusese legat cu o funie de gard. Copilul care urla se încurcase în funie care îi ajunsese chiar în jurul gâtului.

Matt Knight a fost șocat de ceea ce îi vedeau ochii, așa că a făcut o poză și a trimis-o unui post de știri: ,,Am mers acolo și am găsit acest copil, așa cum îl vedeți în poză, legat cu o sfoară groasă de gardul de metal. Pentru că înainte s-au mai întâmplat lucruri ciudate în acea casă, am vrut ca de data asta să fac poze pentru a avea dovezi, nu doar zvonuri”.

Se pare că familia avea un intreg istoric de violență domestică iar poliția fusese chemată de către vecini să îi verifice de mai multe ori. După ce bărbatul a făcut poza, l-a eliberat pe copilaș și a chemat poliția. El speră ca ei să ia măsurile corecte de această dată, pentru binele copilului.

Din fericire, de această dată, copilul a avut noroc, ce se va întâmpla însă data viitoare? Mama copilului ar fi declarat că bebelușul a mers acolo de unul singur și s-a încurcat din greșeală în funie, dar mama nu are nicio scuză pentru faptul că l-a lăsat nesupravegheat atât de mult timp încât să poată să se întâmple acest lucru, chiar dacă se dovedește a fi un accident.

Unii spun că un copil nu se putea încurca în acest fel, voi ce credeți?

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News