La 4 ani de la tragedie, mama lui Ionuț Anghel, copilul ucis de câini, e transformată total. Cum arată femeia acum?! Declarații uluitoare: „Se întâmpla după ce l-am înmormântat pe Ionuț. Am venit acasă și când am vrut să ud florile…”

By
loading...

La 4 ani de la tragedie, mama lui Ionuț Anghle face noi declarații. Familia copilului ucis de câini în Parcul Tei din București a scos o carte în care a povestit și despre „busuiocul lui Ionuț”.

Pentru Andreea Anghel, Ionuț nu a murit. Îl simte în permanență în sufletul ei: „Ionuț este cu noi zi de zi, chiar dacă nu-l putem vedea. Este lumina din suflet meu. Dragostea lui mă însoțește pretutindeni și îmi dă putere”, spune Andreea. Se uită zilnic la pozele cu el. Și, pentru că a văzut că foarte mulți oameni îi scriau pe internet, a decis să publice o carte cu mesajele lor: „Pe grupul de socializare pe care l-am creat, oamenii îi scriau lui Ionuț povești sau poezii, în fiecare seară, sau îi spuneau <bună dimineața> și așa s-a născut ideea de a le strânge pe toate într-o într-o carte”, povestește Andreea.

În carte a scris și despre întâmplarea neobișnuită pe care a trăit-o imediat după înmormântarea băiețelului.

„Se întâmpla după ce l-am înmormântat pe Ionuț. Am venit acasă și când am vrut să ud florile, care erau aproape uscate, am descoperit un fir verde de busuioc. Eu nu am avut busuioc (în ghiveci- n.r.) și nu îmi imaginez cum a ajuns acolo.L-am luat ca pe un semn și ca un răspuns la rugăciunile mele. Atunci mi-am dat seama că a așa fost voia lui Dumnezeu”, mai spune Andreea. A îngrijit busuiocul cu multă grijă și chiar și acum, după ce s-a uscat, îl păstrează cu sfințenie în casă.

Când merge să-l ia de la școală pe Andrei, Andreea se tot gândește cum ar fi arătat Ionuț la școală: „El ar fi trebuit să fie clasa a doua acum, că era o diferență mică de vârstă între ei. Eu mi-am dorit foarte mult doi copii, de vârste apropiate, ca să se aibă unul pe celălalt. Andrei își dorește un frățior, ca să aibă un partener de joacă, dar vom vedea. Cum vrea Dumnezeu” mai spune Andreea.

Când îi este dor de Ionuț, femeia se duce la cimitir. Și se duce des. Este locul unde se simte completă și parcă, în acele momente, golul din sufletul ei dispare.

loading...

Sursa: libertatea.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News