La trei ani de la despărţire, Misha spune adevărul despre relaţia cu Connect-R

By
loading...

In urma cu aproape trei ani, Connect-R si Misha au divortat in secret, insa, de dragul fiicei lor Maya, au pastrat o relatie de prietenie. Spre deosebire de multe alte cupluri din showbiz, care s-au despartit cu mare scandal, cei doi au reusit sa ajunga la o intelegere pentru ca totul sa fie bine pe viitor.

Connect-R si Misha s-au casatorit in toamna anului 2014. Cei doi au impreuna o fetita pe nume Maya. Acum un an, pe data de 14 august, Connect-R a anuntat ca el si Misha s-au despartit de mai bine de un an.

Invitata fiind in cadrul emisiunii de la Antena Stars, Misha i-a raspuns cu sinceritate moderatorului despre legatura dintre ea si fostul ei sot. Ea a recunoscut ca ei se vad la cateva zile si ca au ramas prieteni. Connect-R isi petrece mult timp impreuna cu Maya, fiica lor si se vad la doua trei zile desi el are un program incarcat. O iubeste foarte mult pe cea mica si ii ofera tot ce lui i-a lipsit.

„Putem vorbi de multe feluri de dragoste. Depinde. In cazul meu este vorba de prietenie. Banuiesc ca te referi la relatia mea cu Relu. Vorbim zilnic, ne vedem o data la cateva zile. Nimeni nu este perfect. Nu as putea sa dau o nota pentru asa ceva. Maya si Relu isi petrec timp impreuna desi el are un program mult mai incarcat decat al meu. Se vad des, la doua trei zile, chiar azi au fost impreuna la film. I-as da zece in masura in care ii permite timpul. O iubeste foarte mult pe Maya si ii ofera ceea ce nu a avut el” a povestit Misha pentru „Rai da’ buni”

„Nu vreau sa ma exprim din punctul asta de vedere, noi suntem in relatii ok. Nu as putea vreodata sa vorbesc urat la adresa tatalui Mayei. Vom avea o relatie frumoasa mereu si il respect ca ii oferta totul.”, a ami spus Misha.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News