Laurette, vorbe dure la adresa sistemului medical romanesc, dupa ce fetita ei s-a imbolnavit. „Doamna doctor incepe sa urle la mine, ca ea…”

By
loading...

Laurette a trecut prin momente extrem de grele, deoarece fetita ei s-a imbolnavit. Ea a sunat imediat la salvare, insa medicii nu au ajutat-o, motiv pentru care a mers peronal cu cea mica la spital. Revoltata de tot ceea ce i s-a intamplat, vedeta a postat un mesaj foarte dur pe retelele sociale.

„In ce tara de rahat traiam fratilor?! Pentru ce platim taxe si impozite, asigurare medicala pentru sanatate?!! Am sunat acum cateva minute la ambulanta pentru ca fetita mea se simte rau, foarte rau ii curge sange din nas si din gura si efectiv nu stiam cum sa-i opresc sangele s-a speriat foarte tare, sun la 112 imi spune ca nu au cum sa trimita ambulanta, pentru ca locuiesc prea departe si ca momentan nu au, o ambulanta in zona. Intreb: spuneti-mi ce sa fac, nu pot opri sangele?!! Ma pune in legatura cu o doamna doctor, femeia incepe sa urle la mine, ca ea nu ma poate ajuta cu nimic si ca sa imi duc singura copilul la spital. Ca ei au cazuri mai grave decat o simpla hemoragie din nas a unui copil, Fereasca Dumnezeu daca eu am mai intalnit asa ceva intr-o tara civilizata!!!

In concluzie nu au trimis nici o ambulanta si am plecat singura cu fetita in masina la spital plina de sange. Dupa ce au urlat la mine toti de la serviciul 122. Ce sa facem in astfel de cazuri? Sa ne ducem singuri copii la spital cu masina prin trafic si sa platim asigurari medicale degeaba!!! Am postat aceste fotografii sa tragem un semnal de alarma si poate cineva face ceva pentru sistemul medical Romanesc „, a scris Laurette pe contul sau scoial.

Laurette s-a implicat recent intr-o campanie de integrare a persoanelor cu dizabilitati. La varsta de 34 de ani, Laurette inca se afla pe podiumurile de moda si vrea sa isi foloseasca notorietatea mai departe de scandalurile care i-au rmarit viata pana acum perin aceasta campanie ce sprijina tinerii cu dizabilitati.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News