Lavinia Parva, reactia dupa anuntul lui Stefan Banica despre sarcina

By
loading...

Lavinia Parva radiaza de fericire vazandu-si visul cu ochii, in burtica, dupa cum se poate vedea si din fotorafia pe care viitoarea mamica a pus-o recent pe Facebook. Ieri, pe data de 17 decembrie, artista a venit cu prima reactie in urma anuntului pe care sotul ei, Stefan Banica, l-a facut in timpul concertului sau de sarbatori sustinut la Sala palatului. El a anuntat public faptul ca va fi tatic pentru a treia oara.

Pana la varsta de 34 de ani, Lavinia a reusit aproape tot ceea ce si-a propus. In anul 2017 a devenit sotia barbatului pe care il iubeste din 2011, iar acum vor avea impreuna un copilas. Stefan Banica a facut fericitul anunt in timpul concertului sau de sambata, chiar de ziua Violetei, fiica pe care artistul o are din casatoria cu Andreea Marin.

“Doamenlor si domnilor, va spun de fiecare data, viata este frumoasa. Incercati sa va bucurati de ea pentru ca si eu fac acelasi lucru. Incerc. Nu stiu dacă îmi reuseste. Si, pentru ca astazi este ziua fetitei mele Violeta, o sa cant pentru ea, implineste 11 ani. Iar Mos Craciun mi-a mai adus o surpriza extraordinara si am sa spun asta seară… Si fata de colegii mei, nici ei nu stiu. Dumnezeu ma incearca si am să fiu tata pentru a treia oară”, a spus Banica pe scena, in aplauzele celor peste 4.000 de spectatori care s-au aflat sambata, 15 decembrie, in sala. Inclusiv Lavinia, fericita mamică, s-a aflat în public si probabil gestul sotului a umplut-o de fericire. Azi, solista a avut si ea o prima reactie si a scris un mesaj pe Facebook, insotit de o fotografie si de un videoclip de sezon. „Va mulțumim tuturor pentru gandurile bune”, a scris Lavinia.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News