Lavinia Parva urmeaza sa devina mamica pentru prima oara, insa putina lume stie cat s-a chinuit viitoarea mamica sa ramana insarcinata

By
loading...

Lavinia Parva este insarcinata pentru prima oara, urmand ca in anul 2019 sa devina mamica. Anuntul a fost facut public sambata seara de catre Stefan Banica Jr. chiar pe scena, in timpul concertului de Craciun pe care il sustine de ani buni pe scena de la Sala Palatului. Au rasunat felicitarile din public dar si din partea celor apropiatai carora nu le-au spus nimic pana acum.

Stefan Banica Jr.(50 de ani) si Lavinia Parva(33 de ani) incheie anul 2018 cu o veste senzationala. Cei doi vor deveni parinti pentru prima oara! Dupa modelul nuntii secrete pe care cei doi au facut-o in Bulgaria in toamna lui 2017, de ziua artistului, si anuntul sarcinii a fost facut tarziu, Lavinia Parva fiind cel mai probabil trecuta de pericolul primului trimestru. Dar ceea ce nu multa lume stie este ca ea s-a chinuit mult sa ramana insarcinata. Ea a fost surprinsa nu de multe ori pe la clinici de fertilizare in incercarea de a concepe un bebelus.

Anul trecut pe aceasta vreme, cantareata facea vizite la o clinica de fertilizare din Baneasa. ea a negat atunci ca ar urma vreun tratament, ba hiar a spus ca plicul cu analize din mana sa ar fi apartinut altcuiva.

”Daca se intampla acest lucru o sa fie o mare bucurie si chiar o sa va anuntam, insa tot ce va pot spune este ca acum nu sunt insarcinata. Perioada aceasta, va spun foarte sincer, este atat de aglomerata, incat nu am in plan sa devin mamica. Eu si Stefan avem spectacole multe. El joaca la teatru, se pregateste si pentru concertul din decembrie, de la Sala Palatului, eu am o piesa frumoasa pentru luna urmatoare, cantam si de Revelion, asa cum am facut in fiecare an, iar in ianuarie lansez o piesa si un videoclip. Intr-adevar, am fost la o clinica, la un moment dat, am si gresit destinatia, pentru ca trebuia sa mergem in alta parte, iar plicul cu analize ii apartinea prietenei mele. Pentru ea am mers acolo”, delcara sotia lui Banica pentru Click!.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News