Lili Sandu îşi doreşte să devină mămică: „Am simţit sentimentul acesta matern”

By
loading...

Lili Sandu isi doreste sa devina mama. Este absolut sigura ca vrea sa faca acest pas si abia asteapta ca iubitul ei sa se intoarca pentru a-i spune aceasta dorinta. Vedeta a fost influentata chiar de Catrinel Menghia care a adus zilele trecute pe lume o fetita perfect sanatoasa. Catrinel si Lili sunt foarte bune prietene si sa sustin una pe cealalta, astfel ca faptul ca prietena ei buna Catrinel Menghia a nascut, a convins-o si pe Lili ca trebuie sa devina mama.

„Da, imi doresc sa devin mama. Este foarte adevarat. Am simtit sentimentul acesta matern din ce in ce mai des in ultima perioada, doar ca in aceasta dimineata am primit o veste foarte frumoasa. Prietena mea Catrinel Menghia a nascut o fetita perfect sanatoasa, mi-a adus o mare bucurie in suflet si m-a pus pe ganduri. Silviu (n.r. iubitul ) e putin plecat, probabi cand se va intoarce vom discuta despre acest lucru”, a explicat Lili Sandu, la TV.

Lili Sandu este noua prezentatoare de la Fan Arena. Cum Lili este o fosta concurenta de la emisiunea Exatlon, facand parte din echipa Faimosilor in sezonul 2 al competitiei, ea va avea cu siguranta o prestatie promitatoare in rolul de prezentatoare TV, avand si experienta in acest domeniu, deoarece in trecut a fost si reporterul din camera magenta la Vocea Romaniei.

La sfarsitul anului trecut, Lili Sandu a mai pasit in platoul emisiunii „Fan Arena” si nu doar in calitate de invitat, ci si de prezentatoare. Era vorba de un job temporar, care acum a devenit, se pare, unul permanent. „Va intrebati de ce ma aflu eu aici? Prietena mea, Ilinca Vandici, lipseste motivat si m-a rugat sa-i tin locul pana saptamana viitoare.

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News