Liviu Teodorescu, Elena Gheorghe, Whats’ UP si alti artisti vor fi acrobati la Circ. Momentele amuzante se vor difuza pe Antena Stars

By
loading...

In ultima zi din acest an, la Antena Stars se anunta o seara spectaculoasa cu multa distractie, iar incepand cu ora 19:30, emisiunea „Rai da Buni” difuzeaza din Arena Circului Metropolitan Bucuresti, o editie speciala cu invitati pe masura ce vor da startul unei seri plina de voie buna.

Elena Gheorghe, Liviu Teodorescu si multi alti artisti au decis sa treaca in noul an, altfel decat o facea deobicei, intr-un mod aparte care ii va amuza pe telespectatori.

Elena Gheorghe, Liviu Teodorescu, Nico, Matteo, Mihai Traistariu, Marcel Pavel, Whats’ UP si alti artisti surpriza, vor canta in noaptea de Anul Nou, pentru fanii lor. De asemenea, acestia vor face ceva nou, pentru prima data in viata lor, vor fi protagonistii unor acrobatii de circ.

Mihai Morar prezentatorul programului de Revelion: „Daca in anul 2018 am avut mult circ in vietile noastre, in ultima noapte din acest an va vom arata ce inseamna adevaratul circ”.

Dupa acest moment amuzant, seara o sa continuie cu muzica de petrecere, lautareasca. Incepand cu ora 21:30, Cristi Brancu si Majda Aboulumosha o sa dea startul distractie alaturi de alti artisti, iar la ora 23:30 incepe „Vedetelionul Fantastic”. Acest program este cel mai lung de Revelion, are cei mai multi artisti si cele mai multe momente pline de umor.

Cei care nu pleaca nicaieri in noapte dintre ani, care stau sa petreaca acasa cu familia si prietenii se pot distra in fata televizorului alaturi de Mihai Morar si invitatii sai care vor face un show de zile mari si vor distra multi oameni.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News