Liviu Vârciu a fost dat de gol chiar de Nea Marin! „Nu cred că face nunta acum”

By
loading...

Liviu Varciu a marturisit recent ca urmeaza sa se casatoreasca pentru a doua oara, insa Nea Marin in, una dintre persoanele care il cunoaste foarte bine pe cunoscutul prezentator tv, nu are deloc incredere in ceea ce el a spus.

Invitat la emisiunea Acces Direct, Nea Marin a declarat ca s-ar bucura foarte tare ca Liviu sa se aseze intr-un final la casa lui, insa este putin probabil acest lucru, mai ales ca el are 38 de ani si inca face glume ca la varsta majoratului.

Nea Marin a mai vorbit in cadrul emisiunii si despre nepoteii sai, carora el le dedica aproape tot timpul lui, fiind in momentul de fata cele mai importante persoane din viata lui. A marturisit ca la primul nepotel ii era si teama sa il atinga in primele sase luni, insa acum s-a obisnuit si recunoaste ca in momentul de fata isi iubeste mai mult nepotii decat fetele.

„Liviu Varciu, asta e dreacu in persoana… Eu m-as bucura ca Liviu sa se puna la casa lui. La 38 de ani eu cred ca el face glume de 16,17 ani… nu cred ca el face nunta acum”, a spus nea Marin, la Acces Direct.

„Cand s-a nascut primul nepot eu nu am pus mana pe el sase luni, imi era frica… nepotul meu mi-a spus ca sunt cel mai bun prieten al lui. Imi iubesc fetele, dar imi iubesc mai mult nepotii acum. Eu m-am ocupat tot timpul de ei, nepotii mei au venit peste tot pe unde am filmat”, a mai spus nea Marin.

 

 

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News