Liviu Vârciu a răbufnit pe reţelele sociale. Iată ce a descoperit artistul pe internet!

By
loading...

Liviu Varciu s-a enervat la culme zilele acestea, dupa ce a descoperit ca pe retelele sociale exista mai multe conturi false facute in numele lui. Acestea se folosesc de imaginile postate de vedeta si de videoclipurile lui, insa au alte nume.

Situatie foarte neplacuta pentru Liviu Varciu. Artistul a descoperit recent ca exista anumite conturi pe retelele sociale ce au pozele si videoclipurile lui. Vedeta si-a exprimat dezamagirea printr-un mesaj pe care l-a transmis fprietenilor sai virtuali de pe Facebook. El a si aratat doua dintre conturile false care ii folosesc imaginea lui si pe care le-a descoperit pe retelele sociale.

Mesajul postat de el a fost unul dur la adresa oamenilor care sunt capabili sa faca un asemenea gest, de a-i invada intimitate si a-i fura identitatea. I-a rugat pe fanii sai si pe prietenii virtuali sa il ajute prin a da report la cele doua conturi false descoperite de el si lka altele daca le observa existenta. Cu ajutorul lor spera ca aceste conturi sa fie inchise.

„Dragi prieteni, nu inteleg cum unii pot fi atat de idioti, incat sa imi ia filmuletele mele si sa se dea drept mine. Va rog sa dati report la toti. Acestea sunt doar doua dintre conturile false. Sa ii…”, a fost mesajul pe care Liviu Varciu l-a postat in mediul online si la care a atasat si doua poze

Liviu Varciu, in varsta de 37 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuti artisti din showbiz-ul romanesc. El a cantat alaturi de trupa LA, cu care a avut un mare succes la public. Ulterior, Liviu s-a concentrat pe cariera de actor si de prezentator de emisiuni de televiziune.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News