Liviu Varciu a recunoscut: “Tot anul a fost groaznic!” Dezvaluiri despre viata sa amoroasa. Replica Andei Calin nu a intarziat sa apara

By
loading...

Liviu Varciu este un barbat extrem de cunoscut in Romania. A inceput sa cunoasca succesul de pe vremea in care facea parte din trupa “L&A”, iar acum si-a descoperit pasiunea pentru actorie. Isi face treaba cu foarte mult profesionalism, dar are si o mare durere: nu se poate aseza la casa lui alaturi de o femeie.

Dupa ce a intors problema pe toate partile, a dat vina pe femeile din viata si a declarat ca nu se mai insoara niciodata. Recent, acesta s-a despartit de mama celei de-a doua fiice a sa, la numai 2 luni de la botezul micutei. A mai sustinut ca singurele fiinte care l-au iubit neconditionat au fost cainii sai, dar acum a revenit la sentimente mai bune. A stat si a analizat tot ceea ce s-a intamplat in ultimul timp si a ajuns la concluzia ca vina ii apartine lui.

In ciuda tuturor eforturilor de a salva relatiile, acesta sustine ca nu a avut “noroc”:

“Eu nu stiu cum au stat fetele alea cu mine. Am stat acum si m-am gandit … am si eu o varsta, am 37 de ani. La un moment dat mi-am dat seama: bai, poate eu am o problema. Stateam si zic: Bai, sunt groaznic, dar poate sunt groaznic doar cand sunt bolnavicios, eu racesc de vreo 6 ori pe an, deci cred ca tot anul a fost groaznic si am zis poate eu sunt de vina. Imi pare rau daca am gresit cumva si voi nu ati fost de vina, poate da, acum zic ca am fost eu de vina.”

Replica Andei Calin la ceea ce a spus el a fost foarte seaca: “As spune el: ca nu a avut noroc.”

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News