Liviu Varciu si-a facut un cadou in valoare de 25.000 de Euro! Iata pe ce mai cheltuie banii de la emisiuni

By
loading...

Liviu Varciu este un personaj foarte carismatic, stie sa se faca placut si sa amuze lumea, iar datorita personalitatii lui este un om foarte cautat in televiziune. Astfel, anul trecut a fost un an excelent pentru Liviu Varciu, a fost implicat in diverse proiecte  de televiziune ce i-au adus castiguri pe masura. Acesta a colaborat foarte mult cu Antena 1, lucru ce i-a adus satisfactie profesionala si bani multi de care se bucura linistit acum in noul an.

Acesta a jucat rolul lui Costica in „Fructul oprit”, apoi a facut un sacrifiu mare si a mers departe de casa, in India ca sa filmeze pentru „Asia Express”, la scurt timp de la intoarcere, Liviu a fost solicitat din nou sa filmeze alaturi de Andrei Stefanescu o emisiune numita „Show si-asa”.

Dupa toate aceste filmari, Liviu Varciu si-a asigurat traiul cateva luni bune de acum inainte, iar dupa ce a muncit atat, acesta si-a achizitionat o masina nou, ii place sa investeasca in bunuri toti banii obtinuti prin munca. Masina l-a costat 25.000 de euro, un bolid puternic Infinity si si-a ales si numere personalizate.

Dupa aceasta prima achizitie, Liviu nu s-a oprit aici si a facut cateva cumparaturi online, si-a luat cateva corpuri de mobila, insa mai intai a vrut sa se asigura ca marfa este ceea ce trebuie, asa ca a decis sa se intalnesca cu cel care le vinde, aproape de un centru comercial.

Cumparaturile s-au terminat cu o oprire la un magazin de bricolaj si a cumparat un acoperis ce i-a dat batai de cap fiindca nu reusea sa-l bage in masina, insa trecatorii l-au recunoscut imediat si s-au oferit sa ii dea o mana de ajutor, iar situatia s-a rezolvat imediat.

loading...

Liviu Varciu are cateva zile libere pe care le va petrece acasa, lucrand la vila din Baneasa, iar apoi revine pe micile ecrane cu filmarile pentru „Fructul oprit” si „Asia Express”.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News