Locuieste intr-o vila de lux impreuna cu cainii ei. Cum arata Paris Hilton de Romania, cea care a cheltuit 325.000 de dolari doar pentru o casuta a cainilor ei

By
loading...

Asemenea celebrei Paris Hilton, Diana Lucan, proprietara unui lant de centre de chirurgie si tratamente estetice de la noi, imparte o vila luxoasa cu doua cateluse de rasa: Mia si Erika. Tanara femeie redefineste luxul romanesc.

Diana are la varsta ei cam tot ceea ce isi poate dori o femeie. Ea poate fi considerata o femeie de succes, cu afaceri ce au propulsat-o direct in categoria milionarilor. Femeia detine trei mari centre de chirurgie si tratamente estetice in Bucuresti, Suceava si Bacau.

Intr-o vila luxoasa cu doua etaje in zona de nord a Capitalei, Diana locuieste impreuna cu cele doua cateluse ale ei: Mia, o Chihuahua in varsta de 7 ani, si Erika o Shih-tzu de 12 ani. Luxul in care ea isi rasfata patrupedele ne-a dus cu gandul la Paris Hilton care a platit nu mai putin de 325.000 de dolari pentru o vila in miniatura pentru cei 9 prieteni cu patru labute ai sai.

„Cel mai de pret cadou pe care mi l-am facut nu este nicio bijuterie, ci catelusele mele, Erika si Mia. Iubirea pe care o poti primi de la niste animalute iti schimba lumea total. Iar momentele mele de adevarata relaxare si liniste sunt atunci cand, dupa ce imi termin treburile, ajung acasa, iar ele imi alunga cu bucuria lor toate supararile de peste zi. Totusi, pana la urma, lucrurile si persoanele de care ne inconjuram sunt importante doar prin bucuria pe care ne fac sa o traim. Altfel, sunt doar alte obiecte peste care se va asterne praful. Sau oameni care erau in trecere. Le am de ceva timp si fac parte din familia mea. Este adevarat, au pe fiecare etaj amenajat cate un locusor, sunt mega rasfatate”, a povestit Diana Lucan.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News