Locuitorii acestui oraș s-au trezit dimineața cu ditamai gaura în șosea. Când s-au apropiat și au văzut ce e înăuntru s-au crucit, nimeni nu știa că e așa ceva sub picioarele lor! Ce era acolo și ce s-a întâmplat cu 10 case din jur

By
loading...

Locuitorii unui oraș din Statele Unite ale Americii, mai exact din Round Rock, s-au trezit într-o dimineață și au descoperit o gaură uriașă pe strada lor. Curioși, oamenii s-au apropiat, dar când s-au uitat mai bine înăuntru, au avut parte de surpriza vieții lor. Groapa uriașă era, de fapt, o peștere adâncă de 7 metri și lungă de 51 de metri.

Se pare că în ultimii zeci de ani sute de astfel de găuri au apărut în mai multe locuri din lume. Mike Petter este manager general al unei companii locale și a declarat: „Se pare că acoperișul peșterii a căzut, iar când a căzut ne-a rupt linia de apă și a mai și expus o linie de gaz natural”.

Autoritățile locale din micul oraș american nu sunt sigure de ce s-a prăbușit drumul, scoțând la iveală o formațiune subterană care a cauzat defecțiuni la conducta de apă pentru cel puțin 10 case din zonă. Evident că localnicii au fost extrem de surprinși de cele întâmplate, trăind acolo, fără să știe vreodată că sub ei există o peșteră.

Iată mai jos imagini din interiorul peșterii naturale:

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News