Lui Fuego i s-a îndeplinit o mare dorință în Săptămâna Mare. Este extrem de fericit

By
loading...

Paul Surugiu, cunoscut publicului larg sub numele de scena Fuego este unul dintre cele mai fericite persoane. El a reusit sa isi indeplineasca un vis pe care il avea inca din copilarie. Se pare ca munca sa a fost extrem de apreciata. El a fost declarat cetatean de onoare al orasului natal, iar ca tabloul sa fie perfect mama sa i-a fost alaturi.

Fuego a fost extrem de emotionat atunci ca a aflat ca va fi numit cetatean de onoare al orasului natal si a simtit ca toata munca sa de pana acum nu a fost in zadar, iar acum se simte cu adevarat apreciat. Este un artist complet, care sustine concertele cu casa de bilete inchise. De putin timp s-a apucat si de pictura, iar toti banii pe care ii strange prin intermediul fundatiei sale, „Art by Fuego” se indreapta catre copiii fara posibilitati materiale, care isi doresc sa urmeze o cariera in industria muzicala din Romania.

Acesta a impartasit fericitul moment cu prietenii sai de pe retelele de retelele de socializare incarcand o fotografie in care apare alaturi de mama sa insotita de un mesaj de multumire:

„Am devenit „cetatean de onoare al orasului Turda”. Acasa la mine, in patria mea, in locul copilariei si al formarii mele. Bucurie mai mare nu puteam trai, mai ales ca acesta era unul din visele mele de copil. Ma onoreaza si responsabilizeaza in acelasi timp aceasta distinctie. Sunt fericit ca mama mi-a fost aproape ieri, la fel ca si bunica, prieteni dragi, admiratori fideli, carora le multumesc si desigur, profesorii mei din gimnaziu si liceu, care-au cladit la evolutia mea. Multumesc pentru acest titlu onorific! Turda, vechea Potaissa, m-a vegheat mereu si nici un oras nu a reusit sa egaleze vreodata numarul de vise si bucurii pe care le-am trait. Aici este acasa, ca intr-o sarbatoare a celui ce sunt, dincolo de statutul de artist, de om de televiziune, care-a muncit si a cladit, in 25 de ani, un nume.

Grigore Vieru spunea, atunci cand a primit titlul de cetatean de onoare al orasului Toplita, ca distinctia respectiva si titlul de membru al Academiei Romane sunt pentru el mai mult decat un premiu Nobel. Eu am primit nenumarate distinctii, onorante, valoroase, importante diplome si medalii, dar Nobelul meu, implinirea si confirmarea identitatii mele, pentru satisfactia si sufletul meu vine abia acum. Voi reveni mereu, cu onoare si bucurie, cu muzica si arta mea, daruind fericiri.”

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News