Mai multi designeri romani si-au prezentat creatiile in Dubai, iar printre ei a fost prezent si Catalin Botezatu

By
loading...

Cunoscutul designer de moda Catalin Botezatu si Clara Rotescu si-au prezentat creatiile pe un podium foarte spectaculos din insoritul Dubai. Seara a fost deschisa de catre Catalin Botezatu cu colectia „Black Silver”, care este creata doar in doua culori, negru si argintiu supa cum spune si denumirea, accesorizata, dupa cum ne-a si obisnuit Bote, cu machiaje si coafuri haute couture.

Din partea delegatiei Romane au fost prezenti Natalia Intotero (Ministru- Ministerul pentru Romanii de Pretutindeni), Madlin Voicu (Ministru Secretar de Stat la Ministerul Culturii), Adrian Macelaru, ambasadorul Romaniei in UAE si Nicoleta Teodorovici, consulul general al Romaniei in Dubai. „Romanian Fashion Evening Dubai” este un eveniment realizat cu ajutorul si suportul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, Ministerul pentru Romanii de Pretutindeni.

Printre invitatii prezenti s-au numarat si mai multi membrii ai familiei regale din Emirate: Alteta Sa Sheikh Obaid Bin Suhail Al Maktoum, Ministrul Culturii, dar si diplomati straini, jurnalisti si oameni de afaceri.

Clara Rotescu s-a inspirat de aceasta data din poezia lui Nichita Stanescu. Ea a declarat ca scriitorul este unul dintre marii romani care nu are o statuie nici macar acum de centenar. „Este unul dintre marii romani fara statuie, nici macar acum de centenar… Daca hainele mele ar fi vreodata statui, atunci ele toate ar trebui sa fie franturi din Blaga, Nichita, Sorescu…Ma bucur insa ca in an centenar, am reusit sa facem o carte de vizita frumoasa tarii noastre prin show-urile de moda pe care le-am avut peste hotare’, a spus ea.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News