Mama a observat că fetița ei de un an și jumătate mirosea urât. O spăla cât de des putea, dar mirosea și mai rău. Când a dus-o la doctor, medicii și asistentele au rămas fără cuvinte când au văzut ce avea în ea și ce au scos

By
loading...

Katerina Getsevich este mama lui Akkurisa, o fetiță de numai un an și jumătate care a avut o problemă de sănătate ce i-a surprins chiar și pe medici.

E la o vreme mama a început să simtă că fetița mirosea urât, prima dată a început să îi facă baie mai des, dar mirosul devenea parcă din ce în ce mai puternic. Peste câteva săptămâni mirosul a devenit atât de intens încât mama chiar nu mai avea soluție, plus că cea mică începuse să strănute întruna și să aibă nasul înfundat, însoțit de secreții de culoare verde-roșie.

După prima vizită la medic, fata a fost diagnosticată cu un virus necunsocut, iar doctorii i-au administrat antibiotice. Simptomele se înrăutățeau, și la următoarea consultație, adică abia peste două săptămâni, medicul a observat că în nasul fetei era ceva ciudat: o bucățică de burete în putrefacție, burete de bucătărie!

Mama copilei a declarat: ,,Mirosul era atât de ciudat și medicii tot îi dădeau antibiotice, dar era nevoie de o pensetă ca să-i extragă bucata de burete”

Sursa: Perfect Media

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News