Mama a trei copii a dispărut fără urmă în 1987, un an mai târziu fata ei a dispărut în exact același loc. A lăsat acolo un bilet care i-a făcut pe polițiști să se închine și pe care nimeni nu l-a putut înțelege până acum. Ce a scris fata

By
loading...

Când o persoană dragă dispare fără urmă, este aproape imposibil pentru cei părăsiți să își continue viețile fără a-și pune constant întrebări. Pur și simplu nu are sens ca cineva să plece brusc și să-și înceapă altă viață. Totuși, conform Throwback News și Newsiosity, exact asta s-a întâmplat și în acest caz, deși mulți încă se mai scarpină în creștetul capului și se gândesc că celor două li s-ar fi putut întâmpla altceva.

Korrina Malinoski a dispărut fără urmă în anul 1987, abandonându-și (se presupune) soțul, o fiică dintr-o căsnicie anterioară și doi băieți. Cei doi soți nu aveau probleme în cuplu, cel puțin asta au declarat cei care i-au cunoscut, iar mica comunitate de oameni din Carolina de Sud pur și simplu nu se poate împăca cu ideea că femeia pur și simplu a plecat.

În timp ce rănile erau încă proaspete, s-a întâmplat altceva care a zguduit mica comunitate. De această dată Annette Sagers, fiica Korrinei, a dispărut și ea, lăsând însă în urmă un bilet ciudat.

Erau doar câteva cuvinte: ,,Tata, mama s-a întors. Îmbrățișează-i pe băieți”.

Așa cum era de așteptat, acest bilet a provocat și mai multă confuzie, și toată lumea a început să speculeze. Oare Korrina chiar a plecat, iar apoi s-a întors doar pentru fiica ei, lăsându-și ceilalți doi copii în urmă? Se poate ca soțul ei să fie cel responsabil pentru cele două dispariții.

Misterul a rămas nerezolvat, dar cei doi fii ai săi nu au renunțat niciodată și încă încearcă să o găsească.

loading...

În anul 2002 un ziar local încă scria despre acest caz, iată alte informații: în ziua dispariției mamei, angajatorul acesteia a observat că femeia nu s-a prezentat la serviciu și a început să o caute, găsindu-i mașina goală și încuiată la intrarea în magazin. Soțul femeii a spus că soția sa a plecat cu o noapte în urmă, în jur de ora 23:00-23:30, spunându-i că pleacă să se plimbe cu mașina și să-și limpezească gândurile. Nimeni nu a mai văzut-o de atunci.

Un an mai târziu, Annette, fiica femeii dispărute, a fost văzută de un șofer de autobuz care-i ducea de obicei pe copii la școală, pe la ora 7:00 dimineata, era împreună cu câinele ei. Dar când autobuzul a ajuns la stația de unde o lua pe ea, 20 de minute mai târziu, fata nu mai era. Polițiștii au realizat o analiză a scrisului de pe biletul lăsat în urmă și au aflat că era chiar fata cea care îl scrisese.

Între timp, nimeni nu a mai auzit vreodată de ele…

 

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News