Mama a vrut să-i facă o baie băiatului său, dar copilul a început să urle din toți rărunchii în timp ce-i dădea tricoul jos. Când s-a uitat mai bine la el, a descoperit un detaliu cumplit: „Simțeam cum inima mi se rupea în două” Uite ce avea băiețelul

By
loading...

Orice părinte care își lasă copilul într-o grădiniță se așteaptă ca acest loc să fie unul sigur pentru cel mic.

Dar acest lucru nu s-a întâmplat și în cazul de mai jos. Când Jannica și-a luat fiul de la grădiniță, totul părea să fie în regulă. Personalul a salutat-o, ca și când nu s-ar fi întâmplat nimic deosebit în acea zi.

Cei doi au ajuns acasă, iar când a venit vremea să-i facă baie copilului, mama a crezut că nu vede bine ce se întâmplase cu fiul ei. Băiatul avea pe tot spatele mai multe răni mari și roșii.

Îngrozită, femeia a decis să facă totul public. Într-o postare pe o rețea socială, Jannica a povestit în detaliu ce s-a întâmplat cu fiul ei.

„L-am luat pe băiețelul nostru preșcolar de la grădiniță, ca în oricare altă zi, l-am salutat pe profesor și am plecat. În drumul nostru chiar am întâlnit alți trei profesori, dar nici ei nu mi-au comunicat nimic special. Așadar, o zi obișnuită. Dar „coșmarul” a început imediat ce am ajuns acasă și am dat să-i fac baie copilului. Cea mai cumplită baie din toată viața mea”, a povestit Jannica.

„În primul rând, cu greu i-am putut scoate cămașa de pe el. În acele clipe, simțeam cum inima mi se rupea în două. Erau cel puțin 15 semne pe spatele băiatului, semne de mușcătură, jumătate dintre acestea, fiind răni deschise. Nu-mi imaginez cum e posibil una ca asta!”, a adăugat femeia.

Se pare că nu a fost pentru prima dată când băiețelul lui Jannica a fost rănit la grădiniță. Cu doar o săptămână mai devreme, a căzut și a fost rănit în timp ce profesorul era pe cale să-l pună pe podea.

loading...

Acum, familia cere ajutorul și sprijinul în această situație dificilă.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News