Mama a vrut să-și abandoneze fetița fix în mijlocul orașului, dar când s-a uitat în oglinda retrovizoare a văzut asta și totul s-a schimbat! Ce era acolo, totul a fost filmat

By
loading...

Această femeie, mama unei fetițe, este acuzată de abuz după ce a fost filmată în timp ce își abandona copilul de doar cinci ani pe stradă. Un martor al acestei scene dureroase a filmat-o pe cea mică în timp ce își implora mama să nu o lase singură, pe stradă.

Fetița de cinci ani plângea și o implora pe cea care i-a dat viață să o lase să intre în mașină, dar mama a ignorat complet dorința și plânsetele copilei sale, plecând imediat și lăsând-o pe cea mică de una singură, în mijlocul străzii.

Cu o putere incredibilă, fetița se agață de mașină, bate cu disperare în geam, cerând să fie lăsată să intre în mașină. În imaginile video se poate auzi cum cea mică spune, printre lacrimi: „Iartă-mă, mami, te rog, mami, îmi pare rău, îmi pare rău.”

În momentul în care fetița înțelege că mama nu o va lăsa înăuntru, cea mică se duce în fața mașinii pentru a nu o lăsa pe mamă să plece. Mașina se oprește brusc. Când fetița s-a dus la geamul șoferului, mașina a demarat rapid, lăsând-o pe fetiță să alerge după autoturismul aflat în mișcare.

Fata a cerut ajutor de la un trecător, dar mama fetei a venit și a luat-o câteva momente mai târziu. În ciuda acestui fapt, mama este în continuare acuzată pentru abuz.

Femeia s-a apărat spunând că nu și-a dat seama că cea mică nu era în mașină cu ea când a plecat fiindcă avea radioul dat la maxim.

Iată imaginile care au surprins acest moment:

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News