Mama adoptase de puțin timp o fetiță dintr-o țară străină, dar abia acum îi trimiseseră poze cu ea de acolo. Când s-a uitat cu atenție la ele, a rămas blocată, nu se putea opri din plâns! Detaliul din spatele fotografiilor este dureros

By
loading...

Laura Tatum este mama lui Jay și a lui Malea, copiii ei au fost adoptați din SUA și din Thailanda. Are o familie fericită.

Recent Laura a primit fotografii din Thailanda ale fetiței, acestea erau făcute înainte de adopție, iar mama a fost șocată și nu se putea opri din plâns. A înțeles că în doar două luni de la adopție, Malea se schimbase dramatic. Dintr-o orfană speriată și pierdută, ea devenise o copilă jucăușă, plină de încredere.

Totuși, Laura nu s-a putut opri să se gândească la cât de mizerabil trebuie să se fi simțit fata ei când era orfană. Era șocată mai ales de durerea profundă care era în ochișorii ei în acea perioadă a vieții unui om când trebuia să fi fost fericită.

Acum ea vorbește tuturor despre importanța adopției prin intermediul unor clipuri pe Youtube asemănătoare celui pe care îl veți putea vedea mai jos: ,,Acum că îi cunosc spiritul și personalitatea, mă uit la pozele vechi și văd multă tristețe. Spiritul fiicei noastre nu se putea exprima acolo. Inima mea se frânge pentru că sunt atât de fericită că e fiica mea, știu cât de greu a fost. Sunt ochii unui orfan care are nevoie de o mami și un tati. Malea doarme acum, când se va trezi vreau doar să o îmbrățișez. Acum în ochii ei e atât de multă fericire și bucurie. Pur și simplu mă întreb unde era spiritul ei atunci. Și mă gândesc că sunt atât de mulți copii care sunt exact ca fiica mea, nu au spirit încă. Și, dacă vă gândiți să adoptați, vă rog să continuați să vă gândiți la asta, să vă rugați la asta. Pentru că puteți transforma un copil trist, fără spirit, în fetița pe care acum o vedem dansând în sufrageria noastră.”

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News