Mama era în travaliu pe bancheta din spate, iar tatăl gonea spre spital: „Deodată am auzit scâncete. Am înlemnit” Și asta nu e tot! Caz unic în România, s-a întâmplat la Sibiu!

By
loading...

O femeie din Sibiu, însărcinată în luna a noua, a trăit aventura vieții sale pe bancheta din spatele mașinii. Chiar acolo, mama a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, în drum spre spital. Cu toate că mai aveau doar 10 minute până la instituția medicală, se pare că bebelușul, cel de-al patrulea copil al familiei, nu a mai avut săbdare și a dorit să vină pe lume cât mai repede.

Familia a primit un mic miracol care n-a putut fi programat, dar nici întârziat! Noaptea, pe bancheta din spate a maşinii, când nimeni nu se aştepta, cu două săptămâni înainte de termen, Lois a venit pe lume. Fetița de 2,6 kg și 49 de centimetri a reuşit să uimească pe toată lumea. După 10 minute de la nştere, când au văzut-o în braţele mamei, angajaţii spitalului au încremenit.

Un alt lucru minunat petrecut în aceeași zi este că fetița s-a născut la doar câteva ore după ce familia l-a sărbătorit pe cel mai mare copil al lor.

„Am urlat la doamnele care erau acolo. Ele au intrat în avarie. Deci nu mai ştiau ce să facă, vii cu bebeluşul în mână, frig afară. Gol bebeluşul.”, a declarat Narcis Căuneac, tatăl copilului.

În casa din Sibiu, agitația a început noaptea, în jurul orei 2. La scurt timp după naștere, tatăl a anunțat pe o rețea socială prin ce a trecut. Imediat, prietenii au felicitat-o pe curajoasa mamă prin sute de mesaje.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News