Mama era însărcinată în 9 luni și nu fusese niciodată la spital de frică, dar copilul nu se năștea și a cedat! A mers de urgență la medic, unde i-a făcut o ecografie, dar un detaliu i-a îngrozit pe mulți: „Copilul nu e acolo, e…”

By
loading...

Să aduci pe lume o nouă viață este unul dintre cele mai grozave momente pe care le poți avea în viață. Dar, din păcate, uneori poate fi riscant și dramatic. Din cauza fricii de spitale, o femeie din Rusia, în vârstă de 31 de ani, a refuzat să meargă la spital sau să apeleze la o moașă, în timpul sarcinii sale.

Femeii îi trecuse data la care trebuia să nască și nu era niciun semn că bebelușul dorește să vină pe lume, așa că a început să se îngrijoreze și a mers la medic, acolo, doctorii au făcut o descoperire care i-a lăsat fără cuvinte.

Mama avea deja o sarcină avansată, era în a 41-a săptămână, iar copilul nu se născuse. Ecografia a arătat că bebelușul nu era în uterul mamei, ci în cavitatea ei abdominală. Aveau de-a face cu o sarcină ectopică, ceea ce înseamnă că ovulul fertilizat a mers în afara uterului. Este un lucru extrem de rar, care se întâmplă la aproximativ 2-3% dintre toate nașterile.

Imediat după ce și-au dat seama ce se petrece, femeia a fost grăbită în sala de operație, riscul ca și ea și copilul să moară fiind destul de mare. Există doar aproximativ 12 cazuri de sarcini extrauterine în care să fi supraviețuit atât mama cât și copilul. Operația a durat două ore, dar, în cele din urmă, medicii au reușit să vadă miracolul cu proprii lor ochi.

Au scos sacul fetal și au realizat că fetița nu numai că respira, ba era perfect sănătoasă, cântăring peste 4 kilograme!

A fost o sarcină cum rar îți e dat să vezi care a sfidat toate șansele. Potrivit medicilor, șansele de a supraviețui erau de 1 la 625 milioane!

loading...

Mama copilei a fost atât de mândră de micuța ei încât a ales numele de Veronika pentru fiica sa, nume care înseamnă „Cea victorioasă”.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News