Mama era ușurată că fetița adormise în sfârșit după o noapte agitată, dar peste câteva ore a încercat să o trezească și a început să urle și a sunat ambulanța. Acum cere ajutorul tuturor. Uite ce a pățit copilul și ce imploră mama

By
loading...

Alexandra Metelkina este o mamă din Rusia care nu avea de obicei problema pe care o au majoritatea părinților, cea a adormirii bebelușului, cel puțin nu în ziua despre care vorbim. În sfârșit reușise să o calmeze pe cea mică, Anya, în vârstă de 6 luni, și era foarte fericită că are câteva momente de liniște la prânz. Dar în timp ce Alexandra își vedea fetița adormind liniștită, nu avea idee cât de periculos va fi acest somn.

Au trecut ore în șir, dar Anya nu se trezea, ceea ce era foarte anormal fiindcă fetița tresărea de obicei la cel mai mic zgomot. După o vreme Alexandra a înțeles că fiica ei pur și simplu nu se trezea, a încercat apoi să o trezească chiar ea, dar copila nici nu mișca. Atunci a înțeles cât de gravă e situația și a chemat ambulanța.

s2

La spital medicii erau confuzi, nu puteau nici ei să o trezească. Era vie, nu era în comă, și nu i-au putut găsi nicio problemă de sănătate. Pur și simplu Anya dormea profund și foarte mult. Somnul a continuat timp de o săptămână, iar apoi, miraculos, Anya s-a trezit de aprcă nu s-ar fi întâmplat nimic. Doctorii i-au făcut mai multe teste, dar, din nou, nu i-au găsit nimic în neregulă în organism.

s1

Alexandra și Anya au fost externate, dar în ziua următoare s-a întâmplat același lucru. Iar asta s-a transformat într-o obișnuință. Câteodată Anya dormea săptămâni întregi fără să mănânce sau să bea apă, iar când se trezea era roșie la față și avea febră mare.

s3

loading...

Medicii încă caută răspunsuri pentru ceea ce i-ar fi putut cauza Anyei ceea ce ei numesc ,,Hypersomnia”. Boala fetiței, cunoscută sub acest nume, are cauze necunoscute. Anya are acum 19 luni, a trecut prin tot felul de tratamente, dar nu a răspuns la niciunul din ele până acum.

s4

Vă rugăm să ne ajutați să distribuim povestea Anyei, în speranța de a găsi pe cineva care ar putea avea mai multe informații despre această boală rară. Ar putea-o ajuta pe această fetiță să aibă, într-o zi, o viață normală.

Iată un material video despre povestea Anyei:

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News