Mama născuse, își făcea externarea, dar când a primit factura de la spitalul privat, i-a dat în judecată. Îi cereau o căruță de bani pentru un lucru absolut firesc

By
loading...

Contrar părerii generale, a aduce pe lume un copil prin cezariană nu este nici ceva simplu, nici sigur. La fel ca în cazul tuturor procedurilor chirurgicale, o cezariană este o operație care are riscuri și trebuie să fie făcută unui pacient doar atunci când aceasta este absolut necesară.

Nici nu mai menționăm că e și mai scumpă decât o naștere normală.

Așa că e destul de absurd, ba chiar enervant, când afli că, în afară de taxele obișnuite din spitale, mama trebuie să plătească în plus pentru ceva atât de natural și normal precum a-și atinge bebelușul.

Acest caz a fost povestit de o mamă pe rețeaua socială Imgur, unde și-a făcut publică experiența. Femeia a postat o poză a facturii pe care a primit-o din spital. Pe lângă taxele normale, ea fusese taxată cu 40 de dolari în plus pentru faptul că și-a atins copilul imediat după cezariană.

Sună incredibil, nu? Dovada este factura de mai jos…

f1

După ce a fost postată, imaginea a devenit virală, primind milioane de comentarii din întreaga lume. Tatăl copilului a împărtășit și el experiența și a declarat: ,,Asistenta m-a lăsat să țin copilul pe gâtul și pieptul soției. Am împrumutat până și o cameră pentru a face câteva poze și înregistrări. Toți cei care au participat la acest proces s-au comportat grozav, am avut o experiență frumoasă. Asta până când am primit nota de plată și ni s-a pus un nod în gât.”

loading...

Părinți, vouă vi s-a întâmplat așa ceva?

Sursa: Elite Readers

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News