Marea adusese pe plajă un pește uriaș, părea un pește normal în ciuda mărimii, dar când i-au văzut capul au împietrit, nici specialiștii nu credeau că există. Uite cum arată acest monstru din adâncuri

By
loading...

Nici măcar specialiștii nu știau nimic despre existența acestui pește ciudat. Acum se știe că el își are habitatul pe fundul Oceanului Pacific, dar ceea ce l-a făcut o veritabilă vedetă a internetului este faptul că are capul complet transparent, poți vedea în interiorul lui!

Mulți au asemuit acestă creatură cu un personaj din jocurile pe calculator, dar s-a descoperit că este cât se poate de real și poate fi întâlnit în regiunea nordică a Oceanului Pacific.

I s-a dat numele Macropinna microstoma și are o frunte transparentă prin care i se văd toate organele interne din regiunea capului. Specialiștii spun că acest pește are nevoie de un astfel de cap pentru a fi mai bun la vânătoare, prin pielea lui transparentă poate vedea mai bine în întunericul de pe fundul oceanului.

Chiar și ochii lui sunt speciali, ei au formă tubulară și se pot mișca atât orizontal cât și vertical, de aceea peștele poate vedea prin capul său oricând are nevoie.

Iată un material video despre acest animal extrem de impresionant:

loading...

Sursa: Perfect Media 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News