Mari de la „Insula Iubirii” vorbeste despre cum i-a schimbat aceasta emisiune viata si in ce relatii a ramas cu Cristi

By
loading...

Mari a acordat un interviu in care a vorbit despre experienta ei din Thailanda din cadrul emisiunii „Insula Iubirii”, dar si despre consecintele pe care le-a avut in viata ei.

Atat Mari cat si Iulian isi doreau sa ajunga la aceasta emisiune, insa Mari si-a exteriorizat intotdeauna mai mult dorintele si aceasta a avut initiativa sa participe la „Insula Iubirii”.

Intre cei doi, acasa exista comunicare, vorbeau intre ei, dar nu suficient de mult, atat cat ar trebuie sa discute un cuplu ca lucrurile sa functioneze asa cum trebuie. Mari crede ca in ziua de astazi si la cat de mult s-au schimbat lucrurile, este destul de dificil sa intalnesti un barbat serios, matur, cu capul pe umeri, care sa vrea o relatie de viitor si cu care sa poti construi un camin. Ea crede, ca relatia ei cu Iulian a durat atat si a rezistat datorita ideii de relatie serioasa.

Mari: „Cu toate ca eram cam mica de ani sa ma gandesc la o familie, eu totusi ma gandeam. Probabil imi era frica ca nu o sa mai gasesc un barbat care sa isi doreasca ce imi doream eu si pentru ca nu cunoscusem tipologii diferite de barbati ca sa imi pot da seama de ce am nevoie, am simtit atunci ca el este tot ce am nevoie”.

In urma acestei emisiuni Mari simte ca s-a mai maturizat si-a dat seama ce isi doreste de la viata, si a reusit sa isi mai schimbe putin atitutdinea. Aceasta a plecat o perioada in Italia, ca sa isi puna ordine in ganduri si sa isi dea seama de tot ce s-a intamplat la Insula Iubirii, acasa nu putea sa faca asta din cauza prietenilor.

Mari suferea de singuratate, era lucrul de care se temea cel mai mult, iar acum a reusit sa scape de aceasta frica, mai trebuie doar sa invete sa isi controleze emotiile.

Lui Mari i-a placut tot la Cristi, se simtea foarte atrasa de el si o facea sa se simta bine impreajma lui, motiv pentru care crede ca s-a si indragostit de el. Dupa ce s-a terminat aceasta emisiune, Mari si Cristi au o relatie de prietenie, aceasta are o parere foarte buna despre el, il considera un barbat matur.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News