Marilena s-a născut în România în 1991! Mama, care trăia într-o sărăcie lucie, a dat-o spre adopţie unei famili de canadieni. Ce i s-a intamplat fetei acum, dupa 26 de ani

By
loading...

Marilena este o tânără din România care s-a născut în 1991 și care a avut ghionul de a se naște într-o familie modestă, cu venituri mici.

Pentru că trăiau într-o sărăcie lucie, mama a dat-o spre adopţie unei famili de canadieni. După multe căutări, la 26 de ani, tânăra a reuşit să-şi găsească o parte din familia naturală.

În august 2017, Marilena lua prima dată contact cu administratorii paginii „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitaţi ai României”, cărora le povestea frământările prin care trece.

„Numele meu la naştere a fost Antonescu Marilena. M-am născut pe 10 februarie 1991 în Davideşti, judeţul Argeş. Am crescut în Canada, dar mi-am dorit să îmi găsesc părinţii/familia biologică de când eram mică. Numele mamei biologice este Antonescu Elena, în momentul adopţiei locuia în satul Conţeşti, comuna Davideşti. Avea 2 copii, eu fiind cea mai mică. Am o soră cu 3-4 ani mai mare. Mi-ar place să îi găsesc, să îi cunosc şi să le povestesc totul despre mine. Ar fi ca un vis care devine realitate!!! Am această fotografie cu mama mea biologică şi, probabil, lângă ea, tatăl meu. Nu ştiu în ce parte a României a fost făcută, dar cred că poate fi Piteşti sau Bucureşti (…). Sper cu ajutorul vostru să îi găsesc, ar fi o mare binecuvântare!”

Anunţul, postat la câteva zile după ce Marilena i-a contactat pe administratorii paginii, a primit imediat zeci de feedback-uri. Tânăra, care se află, acum, în Canada, a luat deja contact cu surorile sale mai mari, iar anul acesta va veni în România să le şi întâlnescă şi să o cunoască pe cea care i-a dat viață.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News