Masina din care iesea fum in Piata Victoriei! Ce au gasit politistii in portbagajul masinii a uimit o tara intreaga!

By
loading...

 

In urma unui apel la 112 – numarul national unic pentru apeluri de urgenta, politistii au fost alertati ca in parcarea din Piata Victoriei se afla o masina din care iese fum.

La fata locului s-au deplasat de urgenta politisti si pompieri. In urma cercetarilor, acestia au descoperit in portbagajul masinii cel putin o arma de vanatoare.

In momentul de fata politistii locali din cadru Serviciului Interventii sunt la fata locului si asigura masurile de ordine si acorda sprijin echipajelor din cadrul ISUBIF.

Incendiul nu a provocat victime si a fost lichidat inainte de a lua foc toata masina. Se pare ca incendiul a pornit de la un scurt circuit, conform spuselor proprietarului masinii.

Intre timp, Diana Sarca a dat prima declaratie cu privire la incidentul din Piata Victoriei: „In urma cu aproximativ o ora, a existat un apel la 112, prin care se sesiza ca dintr-un portbagaj a unei mașini parcate se observa fum. Acolo s-a gasit o arma de vanatoare, aflata intr-o cutie. Proprietarul este audiat la secaie. Persoana detine permis de port-arma”.

loading...

Conform legii 295/2004, Art. 17, alin. (2) ” Titularul dreptului de detinere poate transporta armele precum si munitia detinuta, inscrise in permis, numai cu ocazia depunerii acestora la un armurier sau cu ocazia schimbarii locului unde acestea sunt pastrate, in conditiile prevazute la art. 18„.

Articolul 18 al aceleasi lege lamureste in ce conditii de pot transporta armele – (1) In vederea autorizarii efectuarii unui transport de arme si/sau munitii, titularul dreptului de detinere a acestora trebuie sa depuna la organul de politie in a carei raza de competenta teritoriala sunt pastrate armele, o cerere in care se precizeaza datele de identificare a solicitantului, motivul transportului, locul unde urmeaza sa fie transportate armele si/sau munitia, data si durata transportului, traseul de deplasare, mijlocul de transport, armele si munitiile ce fac obiectul transportului, insotita, dupa caz, de urmatoarele documente:
    a) dovada asigurarii transportului printr-un armurier autorizat in acest sens, in situatia in care se solicita autorizarea transportului unui numar mai mare de 10 arme, intreaga cantitate de arme urmand a se transporta in acelasi timp;
    b) dovada asigurarii conditiilor de pastrare si de asigurare a securitatii armelor, in cazul transportului armelor la un nou domiciliu sau la o noua resedinta.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News