Melania Medeleanu, fosta prezentatoare TV este insarcinata! Iata ce rugaminte are ea pentru admiratorii ei

By
loading...

Fondatoarea Asociatiei MagiCAMP si fosta prezentatoare tv, Melania Medeleanu este insarcinata. Frumoasa vedeta, fosta prezentatoare la Prima Tv va deveni mama pentru prima oara in doar cateva zile. Cei de la ciao au surprins recent imagini cu burtica ei.

Fosta vedeta tv a evitat in ultimele luni sa isi expuna burtica pe retelele sociale. Singurul lucru care a dat de banuit a fost aparitia ei la un eveniment al Uniunii Europene din urma cu doua luni, unde ea a si fost premiata pentru asociatia ei, MagiCAMP unde apare cu o rochie larga.

Melania, la aparitia publica de acum doua luni

Melania a confirmat pe Facebook fericita veste, acolo unde a dezvaluit si perioada in care va naste. Ea a marturisit ca a incercat de-a lungul timpului sa se fereasca de ochii publicului pentru a-i proteja pe cei apropiati ei, deoarece ei nu au nicio vina ca ea a ales o meserie care implica si lumina reflectoarelor. Vedeta a avut si o rugaminte pentru admiratorii ei, sa o ajute sa fie consecventa in principiul sau de a-si tine viata privata, mai ales intrucat va deveni curand mamica.

„Cand alegi sa-ti asumi un rol cu o componenta publica iti dai seama ca, implicit, multe perechi de ochi vor fi atintite asupra ta si ca ce faci, ce zici, cum actionezi poate fi supus unei analize amanuntite. Si adesea foarte subiective. Am impartit cu voi si bune, si rele, provocari, reusite, esecuri, povesti personale si profesionale. Fiecare persoana decide care e limita potrivita pentru sine pana la care isi doreste sa impartaseasca detalii despre viata care incepe dincolo de usa casei. M-am straduit de-a lungul timpului sa-mi tin viata privata departe de ochii publicului, sa-i protejez in acest fel pe cei ce-mi sunt apropiati si care n-au nicio vina ca eu am ales o meserie care implica uneori si lumina reflectoarelor. In proaspata mea familie, in care doar eu sunt ceea ce se cheama «persoana publica», as vrea, si cu ajutorul vostru, sa raman consecventa acestui principiu. Cu atat mai mult in aceasta perioada de maxima vulnerabilitate, cu incarcatura emotionala uriasa, in care, in preajma Craciunului, dupa 9 luni de fluturi si griji, voi primi cel mai frumos, cel mai asteptat dar al vietii mele, la care aproape ca nu mai indrazneam sa sper: un prunc minune. Va multumesc pentru intelegere si discretie.”

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News