Mihaela Radulescu, criticata dur de fani din cauza operatiilor estetice. „Incepi sa semeni cu un barbat care incearca sa devina femeie”

By
loading...

Sa fii diva nu este usor si e si mai greu sa iti mentii acest rol. Odata cu trecea timpului apar si ridurile, iar vedetele, care se simt presate de criteriile stricte de frumusete, recurg la operatii estetice pentru a corecta natura. mihaela Radulescu a fost atentionata de unul dintre admiratorii sai ca medicul ei estetician a cam exagerat cu procedurile de infrumusetare si ca noul ei look o face sa para precum „un barbat care insearca sa devina femeie”.

Odata intrate in vizorul fanilor, vedetele autohtone nu mai au scapate! In presa s-a vorbit foarte des, atunci cand a venit vorba de operatii estetice , de Loredana Groza si Mihaela Radulescu ce par ca sfideaza regulile firii si arata ca in tinerete chiar si la varsta lor. Dupa ce retelele sociale au fost pline cu comentarii la adresa fanilor ei, a venit randul Mihaelei sa „raspunda ” in fata celor care o apreciaza si o urmaresc online.

Mihaela, care arata impecabil la aproape 50 de ani a fost criticata de catre un admirator care a avertizat-o de faptul ca a exagerat cu operatiile estetice si ca din cauza multor proceduri pe care si le-a facut in zona fetei arata in prezent asemenea „unui barbat care incearca sa devina femeie”. „Ai mare grija de fata ta… parca incepi sa semeni cu un barbat care incearca sa devina femeie. Pacat”, i-a scris internautul Mihaelei. „Ce buze de cimpanzeu”, a comentat altul. Nu stim cum a primit Mihaela critica in cauza, dar este cert faptul ca a si avut parte de multe complimente, adaugate de admiratorii ei in dreptul pozei publicate de aceasta.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News