Mihai Bobonete a povestit despre momentele grele de după operaţie. „Mă bucur că traiesc”

By
loading...

Mihai Bobonete a fost in luna ianuarie internat de urgenta la spital, dupa ce a acuzat dureri mari in zona plamanilor. Actorul din Las Fierbinti a trecut la inceputul anului prin momente foarte delicate.

Mihai Bobonete a fost operat de urgenta si a stat in spital mai multe zile dupa interventia chirurgicala. Vedeta de la Pro TV a suferit un pneumotorax masiv, adica o acumulare de aer in spatiul dintre plamani si peretele toracic. Medicii au reusit, din fericire, sa il puna pe picioare. Actorul este acum recunoscator ca a scapat cu viata, iar recent a fost la radio unde le-a povestit oamenilor prin ce a trecut.

Mihai Bobonete a fost recent invitat in emisiunea de rdio prezentata de Razvan Exarhu la RockFm, vineri pe data de 1 februarie. Indragitul actor a vorbit si despre problemele sale de sanatate pe care le-a avut in ultima vreme si despre greutatile prin care a trecut.

„Ma bucur ca traiesc si ca sunt aici….era cat pe ce sa nu pot sa vin. Am fost la medic si multumesc pe aceasta cale intregului spital. Doctorului care m-a operat, doamnele asistente, tuturor…M-a ajutat si doctorul care mi-a tinut un discurs motivational inainte de operatie. Mi-a zis sa am incredere in mine, sa ma gandesc frumos…ca sunt un om bun. Chestia asta, sa ti-o spuna un om care nu te cunoaste. El a operat-o pe nevasta-mea, nu pe mine…Eram foarte speriat inainte de operatie si a venit la mine si m-a ajutat, pentru ca nu avea cine”, a povestit Mihai Bobonete la „Morning Glory cu Razvan Exarhu”.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News