Ieri cânta cu ei, azi îi duce cu avionul. Mihai Sturzu s-a lasat de muzica si de politica si s-a facut pilot. Cati bani castiga

By
loading...

Mihai a facut parte din trupa HI-Q, alaturi de Dana Nalbaru si Florin Grozea, acesta a marcat adolescenta multor tineri prin piese pe care le canta si care erau hit-uri la vremea respectiva. Piese precum: „Gasca Mea”, „Asa-s prietenii”, „Razna”, „Da muzica mai tare”, „Un minut”.

Mihai, a renuntat la muzica si a decis sa inceapa o noua etapa in viata lui, sa devina politician, insa aceasta dorinta nu l-a tinut prea mult si a iesit din lumea politica dupa doar 4 ani. Ajuns la varsta de 39 de ani, s-a gandit sa se reprofileze si sa incerce ceva nou, ceva inedit, care ii face inima sa bata tare, sa simta adrenalina si sa lucreze la inaltime, asadar Mihai Sturzu s-a facut pilot si este foarte incantat de meseria pe care o are.

Este angajatul unei companii aeriene foarte cunoscuta in randul celor care calatoresc cu avionul, are rute atat interne cat si externe. La scurt timp dupa Anul Nou, Mihai a pilotat avionul spre Israel, Eliat, atat el cat si pasagerii au ramas surprinsi sa se vada unii pe altii, erau colegii lui de breasla, Paul Surugiu-Fuego, Adrian Enache insotit de cei doi copii ai lui, Diana si David, Iuliana Marciuc si Rodic Elena Lupu, scriitoare si textiera. Cu totii s-au bucurat mult sa-l reintalneasca pe fostul membru al trupei HI-Q.

Cunoscutii lui Mihai Sturzu, il respecta si il apreciaza pentru curajul pe care il are sa piloteze si pentru faptul ca are o mare responsabilitate in spate. Totodata il admira pentru ca a incercta de fiecare data sa faca ceva noua, sa faca ceea ce ii place cel mai mult, sa ii aduce satisfactie si implinire, iar cel mai important faptul ca si-a indeplinit visul din copilarie.

Mihai a copilarit in anii de comunism, locuia in Brasov, in inima tarii, asa cum spune el, si il macina gandul ca nu poate iesi din tara. Se uita mereu pe cer la avioane si isi imagina cum ar fi sa zboare cu el si sa vada lumea de sus.

Mihai: „Niciodata nu e prea tarziu sa-ti traiesti visurile. La 32 de ani m-am apucat sa fac primele cursuri de pilot privat si mi-a placut atat de mult incat nu m-am putut abtine, asa ca am continuat studiile in domeniul aviatiei”.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News